Τις απογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Σύρου από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (Ε.Κ.Σ.Ε.Δ.) του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ότι ένας 32χρονος αλλοδαπός επιβάτης (υπήκοος Ινδίας) ενός κρουαζιερόπλοιου (Κ/Ζ) σημαίας Μπαχάμες, το οποίο έπλεε στη θαλάσσια περιοχή 6,25 ν.μ. νοτιοδυτικά Άκρα Βελοστάσι της Σύρου, έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
Το Κ/Ζ κατέπλευσε στο αγκυροβόλιο της Ερμούπολης, όπου βρισκόταν το επιβατηγό-Λάντζα «ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ» Ν.Σ. 999, με επιβαίνοντα στέλεχος της Λιμενικής Αρχής.
Ο 32χρονος μεταφέρθηκε με το Ε/Γ-Λάντζα στο λιμάνι της Ερμούπολης και από εκεί διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, ενώ το Κ/Ζ αναχώρησε για τον προορισμό του.
Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
























