Δεν έδεσε πλοίο σε Σχοινούσα, Σίκινο, Φολέγανδρο λόγω των ισχυρών ανέμων

blue star kymata 43
Newsroom
04/03/2020 14:07
 
 
 

 

Ισχυροί άνεμοι πνέουν από τα ξημερώματα και κάνουν αδύνατη την προσέγγιση πλοίων σε νησιά.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ στο Αιγαίο πνέουν πολύ ισχυροί άνεμοι και όπως ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Νάξου, τις πρώτες πρωινές ώρες, από τον Πλοίαρχο του Blue Star Paros,  το οποίο εκτελούσε το προγραμματισμένο δρομολόγιο του από Πειραιά για Σύρο – Πάρο – Νάξο – Ηρακλειἀ – Σχοινούσα – Κουφονήσι – Κατάπολα, κρίνεται επισφαλής η προσέγγισή του στο λιμάνι της Σχοινούσας, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή και το πλοίο συνέχισε το δρομολόγιό του για το λιμάνι του Κουφονησίου.

Δεν έδεσε πλοίο ούτε στη Σίκινο

Παράλληλα το πλοίο “ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ”,  το οποίο εκτελούσε το προγραμματισμένο δρομολόγιο από Πειραιά για Κύθνο – Σέριφο – Σίφνο – Μήλο – Κίμωλο – Φολέγανδρο – Σίκινο – Ίο – Θήρα, δεν προσέγγισε στο λιμάνι της Σικίνου, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή και συνέχισε το δρομολόγιό του για το λιμάνι της Ίου.

Δεν έγινε αποβίβαση από το πλοίο στη Φολέγανδρο

Τέλος ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Φολεγάνδρου, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα ότι κατά την προσέγγιση πλοιου της γραμμής στο λιμάνι Φολεγάνδρου δεν ολοκλήρωσε επιτυχώς την αποεπιβίβαση των επιβατών και των οχημάτων λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Από το πλοίο επρόκειτο να αποβιβαστούν στο λιμένα Φολεγάνδρου δεκατέσσερις (14) επιβάτες, τρία (03) Ι.Χ.Ε. οχήματα, ένα φορτηγό και ένα δίκυκλο, ενώ ανέμεναν προς επιβίβαση τέσσερις (04) επιβάτες και θα προωθηθούν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

(Visited 300 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*