Προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης σε φιλανθρωπικά ιδρύματα της Σύρου, της Ρόδου και της Κω από την ΕΛ.ΑΣ.

astynomiki dieythinsi 2
Newsroom
13/01/2022 15:20
 
 
 

Πρωτοβουλία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας με σκοπό τη στήριξη τοπικών κοινωνικών-φιλανθρωπικών ιδρυμάτων υλοποίησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου.

Ειδικότερα, μέσω των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κυκλάδων, Α’ και Β’ Δωδεκανήσου πραγματοποιήθηκε εθελοντική συγκέντρωση ειδών (πρώτης ανάγκης, ατομικής υγιεινής και τροφίμων) προερχόμενα από προσφορές του αστυνομικού και πολιτικού προσωπικού, τα οποία αντιπροσωπείες της Ελληνικής Αστυνομίας παρέδωσαν στους υπευθύνους τοπικών ιδρυμάτων, ως συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης και στήριξης του έργου τους.

Συγκεκριμένα, τα συγκεντρωθέντα είδη προσφέρθηκαν:

*στη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας του Δήμου Ρόδου,

*στον οίκο ευγηρίας «Άγιος Νεκτάριος» της Ιεράς Μητρόπολης Κω-Νισύρου και

*στη «Στέγη» Ανηλίκων και Εφήβων Σύρου.


Σημειώνεται ότι η πρωτοβουλία αυτή, εκτός από το συμβολικό χαρακτήρα της αναγνώρισης του έργου των φορέων που φροντίζουν παιδιά και ηλικιωμένους, αποτελεί έμπρακτη και ουσιαστική κάλυψη αναγκών των ιδρυμάτων ώστε να εξασφαλίζεται η αδιάκοπη παροχή των υπηρεσιών τους.

Εκπρόσωποι των φιλανθρωπικών ιδρυμάτων – φορέων, εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες και ευχήθηκαν καλές γιορτές στις γυναίκες και τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας.

(Visited 20 times, 1 visits today)