Συνάντηση Ζαννετίδη με τον υπηρεσιακό Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης

Newsroom
16/03/2022 12:37
 
 
 

 

Στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων βρέθηκε χθες ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου και εντεταλμένος στον πρωτογενή τομέα Φιλήμονας Ζαννετίδης, ο οποίος είχε συνάντηση με τον υπηρεσιακό Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Δημήτρη Τσαγκαλίδη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους των νησιών, με τον κ. Ζαννετίδη να επισημαίνει τις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν, ενώ τέθηκε επί τάπητος και το επίμαχο θέμα των διαχειριστικών σχεδίων βοσκής προκειμένου να αρθούν το συντομότερο δυνατό τα προβλήματα που υπάρχουν, ώστε να ξεκινήσει η διαγωνιστική διαδικασία. Ως γνωστόν υπάρχει προγραμματική σύμβαση μεταξύ Υπουργείου και Περιφέρειας με ισχύ έως 31/12/2023 και θα πρέπει μέχρι τότε να έχουν ολοκληρωθεί και να υπάρχουν τα διαχειριστικά σχέδια σε κάθε νησί της Περιφέρειας.

Μετά το πέρας της συζήτησης ο κ. Ζαννετίδης δήλωσε: «Είμαστε κοντά στο να εισάγουμε στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας την εισήγηση της διαγωνιστικής διαδικασίας αφού ξεπεραστούν τα δημοσιονομικά θέματα που υπάρχουν».

(Visited 92 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*