Διπλή διαδικτυακή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου τη Δευτέρα 28 Μαρτίου

Newsroom
22/03/2022 13:13
 
 
 

 

Διπλή συνεδρίαση, μέσω zoom, του Περιφερειακού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 28 Μαρτίου.

Στις 15:30 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη, ειδική συνεδρίαση με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης την Έκθεση πεπραγμένων β’ εξαμήνου έτους 2021 της Οικονομικής Επιτροπής Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Εισηγητής θα είναι ο Περιφερειάρχης και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Γιώργος Χατζημάρκος.

Μισή ώρα αργότερα, στις 16:00, αναμένεται να ξεκινήσει (πάλι μέσω zoom) η δεύτερη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου με 8 θέματα στην ημερήσια διάταξη, τα οποία έχουν ως εξής:

ΘΕΜΑ 1ο
Ενημέρωση α) για την πορεία δημοπράτησης της αποκατάστασης του Εθνικού Θεάτρου Ρόδου β) για την υλοποίηση των έργων της Β΄ Φάσης του Φράγματος Γαδουρά και την συμφωνία συνεργασίας με την ΔΕΥΑ του Δήμου Ρόδου για την διαχείριση, λειτουργία και καθημερινή συντήρηση των έργων ύδρευσης της Ρόδου από το Φράγμα Γαδουρά.
Εισηγητής: Γεώργιος Χατζημάρκος, Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου.

ΘΕΜΑ 2ο
Έγκριση συνδιαφήμισης τουριστικών προορισμών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, με Tour Orerators για το καλοκαίρι του 2022 σύμφωνα με τις απαιτήσεις του άρθρου 57 του Ν. 4875/2021.
Εισηγητής: Κωνσταντίνος Χρυσοχοϊδης, Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Τουρισμού Δωδεκανήσου.

ΘΕΜΑ 3ο
Ενημέρωση για τις δράσεις του Πρωτογενή Τομέα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Εισηγητής: Φιλήμων Ζαννετίδης, Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Αγροτικής Οικονομίας Κυκλάδων & Δωδεκανήσου.

ΘΕΜΑ 4ο
Γνωμοδότηση Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) που αφορά το Ειδικό Σχέδιο Χωρικής Ανάπτυξης Στρατηγικής Επένδυσης (ΕΣΧΑΣΕ) «Ανέγερση BoutiqueHotel 5 * και Παραθεριστικών Κατοικιών στην περιοχή Πικρί Νερό Νήσου Ίου Νομού Κυκλάδων» του φορέα «ΝΕΡΟ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ».
Εισηγήτρια : Έλλη Χωριανοπούλου, Εντεταλμένη Περιβάλλοντος Κυκλάδων.

ΘΕΜΑ 5ο
2η Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος και Προϋπολογισμού ΠΕ Δωδεκανήσου οικονομικού έτους 2022.
Εισηγητής: Αντώνης Παπούλης, Προϊστάμενος ΔΙΑΠ Δωδ/σου κ Δ/νσης Οικονομικού Δωδ/σου.

ΘΕΜΑ 6ο
2η Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος και Προϋπολογισμού ΠΕ Κυκλάδων.
Εισηγητές: Αντώνης Λούβαρης, Προϊστάμενος ΔΙΑΠ Κυκλάδων – Ευάγγελος Μαούτσος, Προϊστάμενος Δ/νσης Οικονομικού Κυκλάδων.

ΘΕΜΑ 7ο
Παράταση ενιαίου πλαισίου ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων κάθε είδους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, με εξαίρεση αυτών που αναφέρονται στο άρθρο 42 του ν. 1892/1990 (ΦΕΚ 101 Α) και στο άρθρο 14 του ν. 2194/1994 (ΦΕΚ 34 A).
Εισηγητές: Γιάννης Ευαγγέλου, Έπαρχος ΠΕ Κέας – Κύθνου, Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Εμπορίου Κυκλάδων & Γεώργιος Χαλκιδιός, Αντιπεριφερειάρχης Εμπορίου και Επαγγέλματος Δωδεκανήσου.

ΘΕΜΑ 8ο
Επικύρωση πρακτικών της 1ης/9-1-2022, 2ης /8-2-2022 και 3ης /8-2-2022 συνεδρίασης Περιφερειακού Συμβουλίου.

(Visited 69 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.