Στην 10η Έκθεση HORECA 2015 ο Χαράλαμπος Κόκκινος

admin
06/02/2015 13:46
 
 
 

Ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση για την 10η Έκθεση HORECA 2015 (που διεξάγεται από 6 -9 Φεβρουαρίου 2015 στο Metropolitan Expo δίπλα στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος στην Αττική) ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χαράλαμπος Κόκκινος παρευρέθη στα εγκαίνια και στην έναρξη του κορυφαίου πλέον εκθεσιακού θεσμού για τα Ξενοδοχεία και τη Μαζική Εστίαση, που έχει καθιερωθεί ως η μεγαλύτερη ετήσια συνάντηση των πιο δυναμικών κλάδων της ελληνικής οικονομίας.

Πρόκειται για την πληρέστερη κλαδική έκθεση που έχει οργανωθεί ποτέ στην Ελλάδα και μάλιστα σε μία περίοδο εξόχως σημαντική για την ανάκαμψη της τουριστικής βιομηχανίας, καθώς περισσότερες από 500 κορυφαίες προμηθευτικές επιχειρήσεις παρουσιάζουν ό,τι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει η αγορά της τροφοδοσίας, της τεχνολογίας και του εξοπλισμού.

Ο κ. Κόκκινος βρέθηκε και συνομίλησε με αρκετούς νησιώτες που εκθέτουν εκεί τα προϊόντα τους, προσπαθώντας να ανοίξουν πύλες εισόδου στη διεθνή αγορά και να συμβάλλουν στην ενδυνάμωση της εγχώριας τουριστικής βιομηχανίας.

Τέλος σε δηλώσεις του σε ΜΜΕ των Αθηνών( ΣΚΑΙ, ΜΕGA) που κάλυπταν την 10η ΕΚΘΕΣΗ HORECA 2015 αναφέρθηκε στη σημασία της Έκθεσης, επισημαίνοντας ότι αποτελεί την μεγαλύτερη ευκαιρία για τον επιχειρηματικό κόσμο της χώρας, που μπορεί να συνδυάζει ποιότητα και καλές τιμές.

 

 

 

(Visited 14 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*