Συλλυπητήριο μήνυμα Κόκκινου για τον Αριστοτέλη Παυλίδη

Ευχαριστήριο μήνυμα του Χαράλαμπου Κόκκινου
Newsroom
26/10/2022 19:01
 
 
 

Ακούραστο αγωνιστή χαρακτήρισε τον Αριστοτέλη Παυλίδη στο συλλυπητήριο μήνυμά του ο Χαράλαμπος Κόκκινος.

Συνεπής, επίμονος, διεκδικητικός και πάντα κοντά στους πολίτες, ο Αριστοτέλης Παυλίδης κατάφερε να κερδίσει την αγάπη των φίλων του και τον σεβασμό των αντιπάλων του, σύμφωνα με τον περιφερειακό σύμβουλο Π.Ε. Ρόδου και π. Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου.

Αναλυτικά, το συλλυπητήριο μήνυμά του κ. Κόκκινου έχει ως εξής:

Ο Αριστοτέλης Παυλίδης έφυγε από κοντά μας. Ο άνθρωπος που μόχθησε για την πρόοδο τον νησιών μας έδειξε μέχρι το τέλος του ότι δίκαια χαρακτηρίστηκε ακούραστος αγωνιστής!

Πάλεψε με την ασθένεια του με θάρρος και υπομονή, όπως με επιμονή, υπομονή και συνέπεια διεκδικούσε τα καλύτερα για τα Δωδεκάνησα και το Αιγαίο!

Από όλες τις θέσεις ευθύνης που υπηρέτησε (υπουργός και βουλευτής επί σειρά ετών κ.α.), άνοιξε δρόμους και πέτυχε πολλά για τα νησιά μας. Ευπατρίδης, αεικίνητος και πάντα κοντά στους πολίτες “δίδαξε” την προσφορά στα κοινά! Κέρδισε τη διαχρονική αγάπη των φίλων και το σεβασμό των πολιτικών αντιπάλων!

Ήταν καλή τύχη και τιμή μου να συνεργαστώ και να πετύχω μαζί του πολλά για τα νησιά μας. Μας ένωσαν κοινοί αγώνες και κοινές προσδοκίες.

Αγαπητέ φίλε Τέλη θα ζεις πάντα στις μνήμες μας!
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια σου.

 

(Visited 38 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.