Περιφέρεια: Κοπή βασιλόπιτας και ανταλλαγή ευχών σε Σύρο και Ρόδο την πρώτη ημέρα του χρόνου

perifereia aireti ktirio 1
Newsroom
29/12/2022 13:40
 
 
 

 

Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της νέας χρονιάς διοργανώνει η Περιφερειακή Αρχή, την πρώτη ημέρα του νέου έτους στα γραφεία της Περιφέρειας σε Σύρο και Ρόδο.

Συγκεκριμένα, τόσο ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, όσο και ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης θα υποδεχθούν τους προσκεκλημένους τους για την κοπή της βασιλόπιτας και την ανταλλαγή ευχών για τη νέα χρονιά την Κυριακή 1η Ιανουαρίου 2023.

Στη Ρόδο η κοπή της βασιλόπιτας θα πραγματοποιηθεί στις 11:30, από τον Μητροπολίτη Ρόδου κ.κ. Κύριλλο μετά το πέρας της επίσημης Δοξολογίας που τελείται στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου. Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί εκπρόσωποι από την πολιτική, την τοπική Αυτοδιοίκηση, τα Σώματα Ασφαλείας, τις Ένοπλες Δυνάμεις, της Εκπαίδευσης, των Εθελοντικών Οργανώσεων, συλλόγων, συνεταιρισμών, επιστημονικών, οικονομικών, εμπορικών φορέων κ.α.

Στη Σύρο η κοπή της βασιλόπιτας θα πραγματοποιηθεί στις 11:45, μετά το πέρας της επίσημης Δοξολογίας που τελείται τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου.

(Visited 86 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*