Ταξίδι εργασίας του Μηνά Λυριστή στις Βρυξέλλες

Newsroom
09/03/2023 16:50
 
 
 

 

Eπίσκεψη στις Βρυξέλλες πραγματοποίησε τις προηγούμενες μέρες ο περιφερειακός σύμβουλος της «Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου» Μηνάς Λυριστής, έπειτα από πρόσκληση του Ευρωβουλευτή Πέτρου Κόκκαλη.

Ο κ. Λυριστής συμμετείχε σε ενημερωτικές συναντήσεις σχετικές με τη δομή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ξεναγήθηκε στον χώρο, ενώ πήρε μέρος και σε workshops αναφορικά με τα Local Green Deals και τα προγράμματα που μπορούν να εφαρμοστούν στην περιοχή μας.

Επιπλέον, έδωσε το παρών σε παρουσίαση των χρηματοδοτικών εργαλείων για την Πράσινη Μετάβαση, όπως επίσης και στην ενημέρωση για το πώς λαμβάνει χρήματα η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και πώς τα διαχειρίζεται.

«Τέτοιες επισκέψεις είναι χρήσιμες αφενός για να ενημερωνόμαστε για τα ευρωπαϊκά προγράμματα και τις προτάσεις χρηματοδότησης Δήμων και Περιφερειών. Αφετέρου για να ελέγχουμε μέσω αντιστοίχισης δεδομένων, την ακρίβεια των οικονομικών στοιχείων όπως αυτά κοινοποιούνται τοπικά» δήλωσε σχετικά ο κ. Λυριστής.

(Visited 52 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.