Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα κατάρτισης ανέργων

ζητείται σερβιτόρος
Newsroom
08/04/2023 13:52
 
 
 

 

Η Αναπτυξιακή Εταιρεία Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου -ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε. Ν. Αιγαίου, κατόπιν της υπ’ αρ. 171/07-04-2023 απόφασης του ΔΣ της, αποφασίζει την παράταση στην υποβολή αιτήσεων των υποψηφίων ωφελουμένων έως τις 30/04/2023 και ώρα 23:59.

Υπενθυμίζεται ότι η εν λόγω πρόσκληση αφορά σε Εγγεγραμμένους Ανέργους στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ που κατοικούν στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου προκειμένου να ενταχθούν σε Δράσεις Συμβουλευτικής, Κατάρτισης και Πιστοποίησης, συμμετέχοντας στο έργο «Αναβάθμιση προσόντων και υποστήριξη της ένταξης στην αγορά εργασίας ανέργων στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου».

Πιο συγκεκριμένα, απευθύνεται σε ανέργους που κατοικούν στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, είναι ηλικίας από 29 έως 64 ετών, απόφοιτοι τουλάχιστον υποχρεωτικής εκπαίδευσης και κατέχουν ενεργό δελτίο ανεργίας, και στοχεύει στην κατάρτιση και πιστοποίησή τους στις παρακάτω δεξιότητες του τουριστικού τομέα:

Δωδεκάνησα

• Ειδικότητα Σερβιτόρος: 40 ωφελούμενοι
• Ειδικότητα Οροφοκόμος: 40 ωφελούμενοι
• Ειδικότητα Υπάλληλος υποδοχής ξενοδοχείου: 20 ωφελούμενοι

Κυκλάδες

• Ειδικότητα Σερβιτόρος: 40 ωφελούμενοι
• Ειδικότητα Οροφοκόμος: 20 ωφελούμενοι

Περισσότερες πληροφορίες και η υποβολή αιτήσεων

Η Αναπτυξιακή Εταιρεία Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου -ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε. Ν. Αιγαίου υλοποιεί την Πράξη «Αναβάθμιση προσόντων και υποστήριξη της ένταξης στην αγορά εργασίας ανέργων με χαμηλά εκπαιδευτικά προσόντα στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου», η οποία έχει ενταχθεί και χρηματοδοτείται από το «Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Νότιο Αιγαίο 2014-2020» με κωδικό ΟΠΣ 5123953, η οποία συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).

(Visited 76 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*