Στη 2η FOOD EXPO GREECE θα συμμετάσχει η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου

admin
12/02/2015 08:26
 
 
 

Στη 2η FOOD EXPO GREECE θα συμμετάσχει η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, όπως προανήγγειλε ο αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενή Τομέα και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Φιλήμονας Ζαννετίδης.

Στην έκθεση (η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan Expo από τις 14 μέχρι τις 16 Μαρτίου) θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 600 Έλληνες και ξένοι εκθέτες, με νέους τομείς προϊόντων, ενώ θα λάβουν χώρα και καινοτόμες εκδηλώσεις που αναμένεται να προσελκύσουν  χιλιάδες επαγγελματίες από την ελληνική αγορά, όπως επίσης και στοχευμένες αγορές του εξωτερικού.

Όσον αφορά στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, η συμμετοχή της εντάσσεται στο πλαίσιο συνέχισης της δυναμικής προβολής, ανάδειξης και προώθησης προϊόντων που παράγονται από παραγωγούς και μεταποιητικές μονάδες σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα.

Ο κ. Ζαννετίδης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην εκστρατεία ενημέρωσης κτηνοτρόφων, γεωργών και αλιέων σε νησιά των Κυκλάδων σε θέματα πρωτογενή τομέα, την οποία χαρακτήρισε «ιδιαίτερα επιτυχημένη».

 

(Visited 20 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*