Δια ζώσης συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου στη Ρόδο

Newsroom
29/05/2023 16:02
 
 
 

 

Στις 6 Ιουνίου θα συνεδριάσει δια ζώσης στη Ρόδο το Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου με 18 θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Πρώτο θέμα, εισηγήτρια του οποίου είναι η Εντεταλμένη Περιβάλλοντος Κυκλάδων Έλλη Χωριανοπούλου, είναι η «Ανάγκη ενημέρωσης και λήψης απόφασης σχετικά με την υπ. αριθ. 176/2023 απόφαση της Ολομέλειας του ΣΤΕ, που καταργεί την αρτιότητα και την οικοδομησιμότητα χιλιάδων στρεμμάτων ακινήτων άνω των 4.000 τ.μ., υφιστάμενα προ του 2003».

Επίσης, θα συζητηθεί:

-Η έγκριση σύναψης Σύμβασης Διαβαθμιδικής Συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και Δήμου Φολεγάνδρου για τις Μελέτες με τίτλο: α) «Μελέτη Δικτύου αποχέτευσης Χώρας Φολεγάνδρου» & «Μελέτη εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων Φολεγάνδρου» (με εισηγητές τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργο Λεονταρίτη και τον Αναπληρωτή Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Κυκλάδων Λουκά Καραδήμα).

-Η τροποποίηση της σύμβασης του ΚΤΕΛ Σύρου Α.Ε. που αφορά στην ανάθεση της υπηρεσίας μεταφοράς μαθητών ν. Σύρου. (με εισηγήτρια την Αριστέα Κωτούλα, Προϊσταμένη του Τμήματος Προμηθειών Κυκλάδων).

Διαβάστε όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης

(Visited 39 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*