Υποψήφιος ξανά με τον Γιώργο Χατζημάρκο ο Γιάννης Θεμέλαρος από τη Λέρο

Newsroom
06/06/2023 12:55
 
 
 

Την εκ νέου υποψηφιότητα του Γιάννη Θεμέλαρου στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου ανακοινώνει η παράταξη «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο» για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, στην Περιφερειακή Ενότητα Καλύμνου.

Ο κ. Θεμέλαρος, επιχειρηματίας και μηχανικός αυτοκινήτων, Περιφερειακός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Δ.Σ. στην «Ενεργειακή Α.Ε.», έχοντας υπηρετήσει ως Έπαρχος Καλύμνου και Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών στην προηγούμενη και την τρέχουσα θητεία αντίστοιχα, αναφέρει στη δήλωσή του, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να πορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο για τρίτη συνεχόμενη φορά:

«Άλλη μια τετραετία σκληρής δουλειάς, μια τετραετία έργων και όχι λόγων, φτάνει στο τέλος της σε λίγους μήνες. Μια τετραετία που πήγαμε μόνο “μπροστά” με μπροστάρη έναν ηγέτη εμπνευσμένο, χαρισματικό και αποτελεσματικό, τον Περιφερειάρχη Νότιου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο! Έναν ηγέτη που μετέτρεψε τα νησιά του Νότιου Αιγαίου, από νησιά άγονης γραμμής, σε νησιά πρώτης γραμμής! Έναν ηγέτη που μου έκανε τη μεγάλη τιμή να με συμπεριλάβει στην παράταξη του και να μου εμπιστευθεί τα καίρια πόστα του Επάρχου, του Αντιπεριφερειάρχη και τώρα του προέδρου της “Ενεργειακής Α.Ε.”.

Εννιά χρόνια δώσαμε μαζί ένα τεράστιο αγώνα για την προκοπή και την ανάπτυξη όλων των νησιών μας! Συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος, με την ίδια όρεξη, με την ίδια συνέπεια ώστε και η επόμενη πενταετία να αποτελέσει την κορύφωση των προσπαθειών μας και την υλοποίηση του οράματος μας! Γιώργο Χατζημάρκο, σε ευχαριστώ θερμά για την ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο μου!».

Βιογραφικό
Ο Γιάννης Θεμέλαρος είναι μηχανικός αυτοκινήτων με ιδιόκτητη επιχείρηση κάθετης μονάδας αυτοκινήτου, καθώς και πραγματογνώμονας της Ελληνικής Αστυνομίας και ασφαλιστικών εταιρειών.

Έχει εκλεγεί περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο», ενώ έχει αναλάβει και τα καθήκοντα Προέδρου του Δ.Σ. στην «Ενεργειακή Α.Ε.»

Έχει εμπειρία δύο θητειών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, αφού έχει εκλεγεί σε δύο διαδοχικές περιφερειακές εκλογές Περιφερειακός Σύμβουλος και έχει διατελέσει Έπαρχος Καλύμνου (2014-2019) και Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών κατά την πρώτη διετία της τρέχουσας θητείας.

Είναι ενεργό μέλος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Νέων Λέρου «Η Άρτεμις», στον Σύλλογο Τριτέκνων, Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λέρου και Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.

(Visited 81 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*