Υποψήφιος με τον Γιώργο Χατζημάρκο ο Γεώργιος Μαρτίνος από την Κύθνο

Newsroom
11/06/2023 14:50
 
 
 

 

Την υποψηφιότητα του Γεώργιου Μαρτίνου στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου ανακοινώνει η παράταξη «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο» για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, στην Περιφερειακή Ενότητα Κέας – Κύθνου.

Ο κ. Μαρτίνος, πολιτικός μηχανικός και πρώην Δήμαρχος Κύθνου επί δύο θητείες, αναφέρει στη δήλωσή του, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να πορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο:

«Κύριο μέλημά μου από όλες τις θέσεις ευθύνης που πέρασα, αλλά και στην προσωπική μου πορεία αποτέλεσε η πρόοδος η προκοπή και η ανάπτυξη των νησιών μας. Είμαι γνώστης των προβλημάτων τους, μια και ζω κοντά στους νησιώτες και έχω ασχοληθεί συστηματικά με τη λύση τους, κυρίως όσον αφορά στις υποδομές τους και τα οικιστικά θέματα. Η συμμετοχή μου στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου μέσα από το ψηφοδέλτιο με επικεφαλής τον Γ. Χατζημάρκο, πιστεύω ότι θα μου δώσει τη δυνατότητα να συμμετάσχω πιο ενεργά και αποτελεσματικά και με περισσότερη αποφασιστικότητα και δυνατότητες, στην αντιμετώπιση των προβλημάτων των νησιών μας».

Βιογραφικό
Ο Γιώργος Μαρτίνος είναι πολιτικός μηχανικός και πρώην Δήμαρχος Κύθνου. Στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, εκτός από τις δύο θητείες ως Δήμαρχος (1998-2006), έχει διατελέσει και Πρόεδρος Κοινότητας Δρυοπίδας Κύθνου (θητεία 1994-1998).

Από την αποφοίτησή του από το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πολυτεχνείου Πατρών μέχρι σήμερα διατηρεί Τεχνικό Γραφείο στην Κύθνο.

Διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε θέματα οικιστικού περιεχομένου. Από το 2021 και μέχρι σήμερα είναι ελεγκτής δόμησης στο Νομό Κυκλάδων, ενώ από φέτος εκπροσωπεί τον Σύλλογο Μηχανικών Κυκλάδων σε επιτροπές που αφορούν αρχαιολογικά και Δασικά θέματα.

(Visited 124 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*