Παράταξη Γλυνού: Για ποιον λόγο δεν συμμετέχει στο επερχόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο

Newsroom
25/07/2023 13:18
 
 
 

 

Την πρόθεσή της να μην συμμετέχει στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 27 Ιουλίου εξέφρασε η παράταξη του Μανώλη Γλυνού «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου».

Σε δελτίο Τύπου, το οποίο απευθύνεται στον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου, αναφέρεται πως η εν λόγω συνεδρίαση (που θα γίνει μέσω zoom) περιλαμβάνει δευτερεύοντα θέματα, την ίδια στιγμή που το νησί της Ρόδου συνεχίζει να καίγεται και να θρηνεί για την μεγαλύτερη τραγωδία στη σύγχρονη ιστορία του.

«Αρνούμαστε να συμμετάσχουμε σε μια τέτοια διαδικασία όσο το αγαπημένο μας νησί καίγεται ακόμα!» τονίζει η παράταξη Γλυνού και προσθέτει πως πρέπει να συγκληθεί δια ζώσης συνεδρίαση στη Ρόδο μετά το τέλος αυτής της τραγωδίας, ώστε «να γίνει αποτίμηση της καταστροφής, των αστοχιών, του κακού συντονισμού και χειρισμού την ώρα της κρίσης».

Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου έχει ως εξής:

Κύριε Πρόεδρε του Περιφερειακού Συμβουλίου
Το νησί της Ρόδου καίγεται 8 μέρες τώρα και το Συμβούλιο καλείται να συνεδριάσει μεθαύριο για δευτερεύοντα θέματα.

Η Ρόδος θρηνεί, όλος ο λαός πενθεί, όλοι οι Ροδίτες δίνουν την ψυχή τους κάθε στιγμή στα μέτωπα της φωτιάς σε μία τραγωδία, την μεγαλύτερη της σύγχρονης ιστορίας του νησιού.
Αρνούμαστε να συμμετάσχουμε σε μια τέτοια διαδικασία όσο το αγαπημένο μας νησί καίγεται ακόμα! Πενθούμε και αγωνιζόμαστε για το νησί μας.

Όταν τελειώσει αυτή η τραγωδία, να συγκαλέσετε συμβούλιο διά ζώσης στη Ρόδο και να γίνει αποτίμηση της καταστροφής, των αστοχιών, του κακού συντονισμού και χειρισμού την ώρα της κρίσης, και όλων των παραγόντων που συνετέλεσαν να επέλθει η ανεπανάληπτη καταστροφή της Ρόδου.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 114 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*