Η Μαρία Τσακίρη από την Κάσο υποψήφια με τον Γιώργο Χατζημάρκο

Newsroom
10/08/2023 18:17
 
 
 

Την υποψηφιότητα της Μαρίας Τσακίρη στην ΠΕ Καρπάθου-Ηρωικής Νήσου Κάσου ανακοινώνει η παράταξη «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο» στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές.

H κα Μαρία Τσακίρη, Χημικός Μηχανικός, Ξενοδόχος και Πρόεδρος Συλλόγου Επαγγελματιών Η.Ν. Κάσου, αναφέρει στη δήλωσή της με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να πορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο στις περιφερειακές εκλογές:
«Αποφάσισα να συμμετέχω για πρώτη φορά στις Εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου γιατί θεωρώ ότι η Κάσος αξίζει και πρέπει να εκπροσωπείται από έναν επιστήμονα και ταυτόχρονα γνώστη των συνθηκών ζωής στο νησί μας.

Είναι τιμή μου να αποτελώ μέλος μιας ομάδας που ηγείται ο κύριος Χατζημάρκος. Είναι ένας άνθρωπος με ήθος, όραμα, δυναμισμό και προγραμματισμό. Έχει ήδη επιδείξει πόσο αποτελεσματικός είναι και άμεσος , ιδιαιτέρως σε δύσκολες συνθήκες. Θεωρώ ότι μια Περιφέρεια, όπως το Ν. Αιγαίο, που αποτελείται από τα πανέμορφα μοναδικά νησιά μας που είναι τα διαμάντια του Αιγαίου, χρειάζεται έναν Περιφερειάρχη με όραμα, στόχους και αποτελεσματικό, όπως ο κύριος Χατζημάρκος.

Επειδή και εγώ προέρχομαι από τον επιχειρηματικό και επιστημονικό κόσμο μοιράζομαι τις ίδιες αντιλήψεις και λειτουργώ πάντα με γνώμονα τη βελτίωση των συνθηκών ζωής των κατοίκων της Κάσου σε κάθε επίπεδο, πολιτιστικό, οικονομικό και κοινωνικό».

Βιογραφικό Μαρίας Τσακίρη
Η Μαρία Τσακίρη είναι Χημικός Μηχανικός, επιχειρηματίας, Ξενοδόχος και Πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Η.Ν. Κάσου.

Μαζί με τη μητέρα της, σχεδιάστρια μόδας Λία Μελετή, δημιούργησαν μια μικρή βιοτεχνία Παραδοσιακών φορεσιών στην Κάσο το έτος 2000 με την επωνυμία “ARMATHIA”(ΑΡΜΑΘΙΑ).

Την ίδια περίοδο, δημιουργεί έναν μικρό παραδοσιακό ξενώνα στο Φρυ δίπλα στην παραδοσιακή κατοικία της με την επωνυμία “Angelica’s traditional Apartments” (www.angelicas.gr).

Από το έτος 2016 εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας και επιχειρηματίας με την βιοτεχνία και το κατάστημα Armathia και το μικρό παραδοσιακό ξενώνα Angelica’s, ενώ για αρκετά χρόνια πριν από αυτό, εργαζόταν ως Χημικός Μηχανικός σε πολυεθνικές εταιρείες (NOVARTIS, WASTE ET WATER SARL).

Ως Πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Η.Ν. Κάσου δραστηριοποιείται με σκοπό την προβολή της Κάσου και την επίλυση των προβλημάτων των επαγγελματιών του νησιού.

Είναι έγγαμη και έχει μια κόρη 8 ετών.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 184 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*