Νάντια Σαλτερή: Μια δυναμική υποψηφιότητα στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με το ψηφοδέλτιο του Νικηφόρου Παπανικόλα

Newsroom
21/09/2023 15:32
 
 
 

 

Η Δικηγόρος Νάξου Νάντια Σαλτερή, ανακοίνωσε ότι στις προσεχείς εκλογές του Οκτωβρίου θα είναι Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με την παράταξη Νέα Εποχή στο Νότιο Αιγαίο και υποψήφιο Περιφερειάρχη τον μάχιμο 35η Δικηγόρο Νικηφόρο Παπανικόλα.

Η Νάντια Σαλτερή σε δήλωση της ανέφερε τα ακόλουθα:

«Οι Ναξιώτισσες και οι Ναξιώτες πρέπει να επιλέξουν με αξιοκρατικά κριτήρια ποιοι μπορούν επάξια να τους εκπροσωπήσουν. Λόγω της επαγγελματικής μου ιδιότητας αλλά λόγω και της δυναμικότητας που με διακρίνει μπορώ να τους υποσχεθώ ότι θα τους εκπροσωπήσω όλους με τον καλύτερο τρόπο, ανεξαρτήτως κομματικής ταυτότητας. Στηρίζω την υποψηφιότητα μου στους φίλους, στους πελάτες μου, στους συντοπίτες μου, στους προοδευτικούς πολίτες ανεξαρτήτως κομματικής ταυτότητας, που τους έχω αποδείξει τις δυνατότητες μου να λύνω προβλήματα. Εισέρχομαι σε αυτή την εκλογική διαδικασία σαν μια αυτόνομη προσωπικότητα που δεν την «κρατάει» κανένας και που θα έχει να λογοδοτήσει μόνο σε ΕΣΑΣ! Καλό μας Αγώνα!».

Η Νάντια Σαλτερή είναι Δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Νάξου, πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Αθηνών, πιστοποιημένη στο Φορολογικό Δίκαιο από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Έλκει την καταγωγή της από την Ορεινή Νάξο και πιο συγκεκριμένα από το Τσικαλαριό της Τραγαίας Νάξου. Πατέρας της είναι ο Νίκος Σαλτερής του Στεφάνου και της Ζωής, Οικονομολόγος, συνταξιούχος Τραπεζικός Διευθυντής στην Αθήνα και στις Κυκλάδες και θείος της ο Κώστας Σαλτερής, Συγγραφέας συγγραμμάτων Χημείας σε μεγάλους εκδοτικούς οίκους.
Εργάστηκε για 10 έτη σε διακεκριμένες Δικηγορικές Εταιρείες και Ομίλους της Αθήνας, με ειδίκευση σε θέματα εταιρικού, εμπορικού και εργατικού δικαίου.
Στη συνέχεια άνοιξε το δικό της δικηγορικό γραφείο στη Νάξο, όπου σήμερα δραστηριοποιείται. Είναι πιστοποιημένη δικηγόρος του Ε.Φ.Κ.Α στις Κυκλάδες και ασχολείται ενεργά με το συνταξιοδοτικό και το κοινωνικοασφαλιστικό δίκαιο. Επίσης είναι Δικηγόρος του Ελληνικού Δημοσίου στο Πρωτοδικείο Νάξου με εμπειρία στις κτηματολογικές διαφορές και στο δίκαιο ακινήτων. Ομιλεί άπταιστα Αγγλικά και Γαλλικά.
Αρθρογραφεί για θέματα επιστημονικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος σε γνωστά νομικά περιοδικά και ιστοσελίδες.
Έχει ενεργή πολιτική ενασχόληση στους χώρους φοίτησης, επαγγελματικής και συνδικαλιστικής δράσης, ήδη από τα φοιτητικά της χρόνια.
Σήμερα διατελεί Αναπληρώτρια Τομεάρχης Επιστημονικών Φορέων του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής. Είναι μέλος της Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 465 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*