Διπλή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου στη Ρόδο

 
 
 

Συνεδριάζει αύριο στη Ρόδο το Περιφερειακό Συμβούλιο Ν. Αιγαίου και μάλιστα δύο φορές μέσα στην ίδια μέρα.

Η πρώτη συνεδρίαση έχει προγραμματιστεί για τις 10:30 το πρωί με 39 θέματα στην ημερήσια διάταξη. Ανάμεσα σε αυτά, ξεχωριστή θέση έχει το πρώτο θέμα που αφορά σε αίτημα µελών του Περιφερειακού Συμβουλίου για τη λήψη μέτρων προστασίας τους από περιπτώσεις καταχρηστικής άσκησης διοίκησης της Υ∆Ε Κυκλάδων. Εισηγητής του θέματος θα είναι ο αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Πολιτικής Πρωτογενή Τομέα και πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Φιλήµων Ζαννετίδης.
Άλλα θέματα που παρουσιάζουν ενδιαφέρον είναι η «Σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Νοτίου Αιγαίου για την εφαρμογή δράσεων ενταγμένων στο εγκεκριμένο τριετές σχέδιο τουριστικής προβολής του Νοτίου Αιγαίου, η «Σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και Δήμου Κέας για το έργο: «Έργα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Δήμου Κέας» και η «Δωρεάν παραχώρηση χρήσης ενός ΙΧ αυτοκινήτου στον δήμο Μήλου.
Επίσης, θα συζητηθούν οι εγκρίσεις τροποποίησης των σχεδίων Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μυκόνου για το υδατοδρόμιο Μυκόνου, του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σύρου για τα υδατοδρόμια Σύρου, Κύθνου και Κέας, του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μήλου για το υδατοδρόμιο Μήλου, του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θήρας για το υδατοδρόμιο Σαντορίνης, του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου-Αντιπάρου για το υδατοδρόμιο Πάρου, του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νάξου για τα υδατοδρόμια Νάξου και Αμοργού, του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Τήνου-Άνδρου για το υδατοδρόμιο Άνδρου και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ίου για το υδατοδρόμιο Σικίνου.
Η δεύτερη συνεδρίαση αναμένεται να ξεκινήσει στις 2 το μεσημέρι με αποκλειστικό θέμα την «Έγκριση Προϋπολογισμού Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου οικονομικού έτους 2017 – Ενσωμάτωση Παρατηρήσεων του Παρατηρητήριο Οικονομικής Αυτοτέλειας του Υπουργείου Εσωτερικών» και εισηγητή τον αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Πολιτικής Πρωτογενή Τοµέα και πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής κ. Ζαννετίδη.

(φωτό: αρχείου)

(Visited 16 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*