Χρύσα Καραγιάννη: «Θα ασκήσουμε εποικοδομητική αντιπολίτευση»

Newsroom
09/10/2023 19:28
 
 
 

 

Για την άσκηση εποικοδομητικής αντιπολίτευσης, προτάσσοντας τις πολιτικές θέσεις της, δεσμεύθηκε η κα Χρύσα Καραγιάννη, επικεφαλής της παράταξης «Ανοιχτοί Ορίζοντες στο Νότιο Αιγαίο».

Στη μετεκλογική της δήλωση, η κα Καραγιάννη συνεχάρη όλους τους συνυποψήφιους της κ.κ. Χατζημάρκο, Παπανικόλα και Αγγέλου, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους ψηφοφόρους που εμπιστεύθηκαν εκείνη και τα μέλη του συνδυασμού.

Το πλήρες περιεχόμενο της δήλωσης έχει ως εξής:
Θέλω να συγχαρώ τον κ. Γιώργο Χατζημάρκο για την επανεκλογή του ως περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου. Επίσης συγχαίρω τους συνυποψήφιους μου κ. Νικηφόρο Παπανικόλα και κ. Ιωάννη Αγγέλου για την εκλογή τους μέσα στο περιφερειακό συμβούλιο.

Θέλω όμως κυρίως να εκφράσω ένα μεγάλο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» στους χιλιάδες νησιώτες και νησιώτισσες που εμπιστεύτηκαν εμένα και τα μέλη του συνδυασμού «Ανοιχτοί Ορίζοντες στο Νότιο Αιγαίο» με την ψήφο τους.

Εγώ προσωπικά, οι εκλεγμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι, αλλά και όλα τα μέλη της ομάδας αυτής, που αγωνιστήκαμε με εντιμότητα, ακεραιότητα, υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια, δεσμευόμαστε ότι προτάσσοντας τις πολιτικές μας θέσεις, θα συνδράμουμε μέσα από μία εποικοδομητική αντιπολίτευση στην πορεία για την ισόρροπη ανάπτυξη όλων των νησιών του Νοτίου Αιγαίου και συνεπώς για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των κατοίκων της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων!

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 323 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*