Διαλέξεις στελεχών της Αστυνομίας σε 485 μαθητές της Ρόδου τον Οκτώβριο του 2023

Newsroom
11/11/2023 22:16
 
 
 

 

Δέκα ενημερωτικές διαλέξεις, τις οποίες παρακολούθησαν 485 μαθητές και εκπαιδευτικοί, πραγματοποίησαν στη Ρόδο τον Οκτώβριο του 2023 καταρτισμένοι αξιωματικοί και στελέχη αστυνομικών υπηρεσιών.

Οι διαλέξεις εντάσσονται στο πλαίσιο υλοποίησης στόχων που τέθηκαν από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου κατά την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2023-2024 και αφορούν, μεταξύ άλλων, στην ευαισθητοποίηση της μαθητικής κοινότητας σε θέματα οδικής ασφάλειας, πρόληψης χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών, αντιμετώπισης σχολικού εκφοβισμού, προστασία από ενδοοικογενειακή βία, ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο αλλά και στην εν γένει ενημέρωση των πολιτών.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελληνική Αστυνομία ανταποκρίνεται θετικά σε αιτήματα παροχής διαλέξεων ανάλογης θεματολογίας σε σχολεία, φορείς, οργανισμούς και συλλόγους.

Σημειώνεται δε, ότι το εκπαιδευτικό υλικό που χρησιμοποιείται από την Ελληνική Αστυνομία στο πλαίσιο των ενημερωτικών αυτών δράσεων λαμβάνει σχετική έγκριση από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 49 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*