Δήλωση Γιάννη Αγγέλου στην 1η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου

Newsroom
09/01/2024 12:43
 
 
 

 

Πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 8 Ιανουαρίου στη Ρόδο η πρώτη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου, κατά την οποία έγινε η εκλογή του νέου προεδρείου και των μελών της περιφερειακής επιτροπής, όπως και των μελών της ΕΝΠΕ.

Κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, οι επικεφαλής των παρατάξεων προέβησαν σε δηλώσεις, με τον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Ν. Αιγαίου κ. Γιάννη Αγγέλου να δηλώνει τα εξής:
«Μετά το τέλος της ορκωμοσίας του νέου περιφερειακού συμβουλίου στη Σύρο, ο υπουργός αναπληρωτής Εσωτερικών κ. Λιβάνιος με συνεχάρη και μου είπε να ασκήσουμε σκληρή, αλλά δίκαιη αντιπολίτευση. Του απάντησα πως πάντα η αντιπολίτευση που ασκεί η Λαϊκή Συσπείρωση είναι σκληρή και δίκαιη, γιατί είμαστε εδώ για να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα και τα δικαιώματα του λαού μας. Και για να θυμηθούμε τα λόγια του μεγάλου Νίκου Μπελογιάννη “Αγωνιζόμαστε για να προφτάσουμε την αυγή και το αύριο, για να δημιουργήσουμε νέους χρόνους κι εποχές, στο μπόι των ονείρων μας, στο μπόι των ανθρώπων”. Καλή χρονιά σε όλους».

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 43 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*