Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΦοΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου

Newsroom
05/02/2024 01:01
 
 
 

 

Το νέο του Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξε ο ΦοΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου κατά τη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του περιφερειακού συμβουλίου στη Ρόδο.

Το νέο 7μελές Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται, εκτός από τον Πρόεδρο-Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο, από τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργο Λεονταρίτη, τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Χρήστο Ευστρατίου, τον Δήμαρχο Ρόδου Αλέξανδρο Κολιάδη, τον Δήμαρχο Σύρου-Ερμούπολης Αλέξη Αθανασίου, το Δήμαρχο Μυκόνου Χρήστο Βερώνη και τον Δήμαρχο Καλύμνου Γιάννη Μαστροκούκο.

Τη θέση αντιπροέδρου ορίστηκε ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξανδρος Κολιάδης και στη θέση του Γραμματέα ο δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης Αλέξης Αθανασίου.

Εκτός Διοικητικού Συμβουλίου είναι ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρης Λιανός ο οποίος στην προηγούμενη θητεία του Δ.Σ. του ΦοΔΣΑ ενώ είχε εκλεγεί και αφού δημιούργησε αρκετά προβλήματα στο Φορέα με τον οποίο ήρθε σε μεγάλη ρήξη, στη συνέχεια παραιτήθηκε.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 338 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*