Επίσημη «πρώτη» για το νεοεκλεγέν Δ.Σ. του ΦΟΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου

Newsroom
24/06/2020 12:12
 
 
 

 

Την Παρασκευή 26 Ιουνίου στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνεδρίαση του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου του Ειδικού Περιφερειακού Διαβαθμικού Φορέα Διαχείρισης Στέρεων Αποβλήτων Νοτίου Αιγαίου Ανώνυμη Εταιρία Ο.Τ.Α. (ΦΟΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου).

Μετά την ομόφωνη εκλογή των μελών κατά την ιδρυτική γενική συνέλευση του ΦΟΔΣΑ στις 5 Ιουνίου, το Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται, εκτός από τον Πρόεδρο-Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, από τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργο Λεονταρίτη, τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Χρήστο Ευστρατίου, τον Δήμαρχο Ρόδο Αντώνη Καμπουράκη, τον Δήμαρχο Κω Θεοδόση Νικηταρά, τον Δήμαρχο Θήρας Αντώνη Σιγάλα και τον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρη Λιανό.

Τα θέματα της συνεδρίασης, η οποία θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη μέσω της εφαρμογής με δυνατότητα βιντεοκλήσης ZOOM (zoom.us), είναι:
1. Η συγκρότηση σε σώμα του Διοικητικού Συμβουλίου και η εκλογή Αντιπροέδρου και Γραμματέα.
2. Η ανάθεση δικαιωμάτων και εξουσιών του Διοικητικού Συμβουλίου σε έναν ή περισσότερους συμβούλους του Διοικητικού Συμβουλίου.

(Visited 34 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.