Πρόσκληση στη 2η ειδική συνεδρίαση Λογοδοσίας της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου

Newsroom
16/04/2024 10:30
 
 
 

 

Τη 2η ειδική συνεδρίαση Λογοδοσίας της Περιφερειακής Αρχής για το έτος 2024 θα πραγματοποιήσει το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί, δια ζώσης, την Πέμπτη 25 Απριλίου στις 3:00 το μεσημέρι, στη Ρόδο, στην αίθουσα συνεδριάσεων του περιφερειακού συμβουλίου.

Στην ημερήσια διάταξη της ειδικής συνεδρίασης Λογοδοσίας της Περιφερειακής Αρχής, θα περιληφθούν έως επτά (7) ερωτήματα που θα προέρχονται από τις παρατάξεις της μειοψηφίας και έως (3) ερωτήματα τα οποία θα προέρχονται από την παράταξη της πλειοψηφίας, τα οποία αφορούν στα πεπραγμένα της Περιφερειακής Αρχής.

Σε περίπτωση που τα προς συζήτηση ερωτήματα είναι περισσότερα των δέκα (10) (παραπάνω από επτά (7) για τις παρατάξεις της μειοψηφίας και αντιστοίχως παραπάνω από τρία (3) για την παράταξη της πλειοψηφίας), τότε διενεργείται κλήρωση από το προεδρείο για την κατ’ αντιστοιχία πλήρωση του αριθμού των ερωτημάτων και την κατάρτιση της ημερήσιας διάταξης.

Τα ερωτήματα οφείλουν να κατατεθούν εγγράφως στο Προεδρείο του Περιφερειακού Συμβουλίου έως και την Παρασκευή 19 Απριλίου και ώρα 12:00 μ.μ.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 28 times, 1 visits today)

One Comment

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*