«Υπαρκτός» ο κίνδυνος κατάργησης του μειωμένου ΦΠΑ, σύμφωνα με τον Χ. Κόκκινο

fpa
admin
26/02/2015 13:33
 
 
 

Σε επαγρύπνηση για μια ενδεχόμενη κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά, καλεί ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χαράλαμπος Κόκκινος.

Ο κ. Κόκκινος, σε ανακοίνωση που εξέδωσε, υποστηρίζει ότι ο κίνδυνος για να συμβεί κάτι τέτοιο είναι «υπαρκτός», καθώς συνεχώς διαρρέουν φήμες που «εμπλέκουν» τα πιο αναπτυγμένα και κοσμοπολίτικα νησιά, παρά την προσπάθεια των κυβερνητικών ανακοινώσεων να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις.

Το πλήρες περιεχόμενο της ανακοίνωσης του κ. Κόκκινου έχει ως εξής:

Τις τελευταίες ημέρες παρατηρούμε μια σειρά από κυβερνητικές ανακοινώσεις που διαψεύδουν και επιχειρούν να «διασκεδάσουν» τις εντυπώσεις που έχει δημιουργήσει στη κοινή γνώμη των νησιωτών μας η πιθανή κατάργηση των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α.

Την ίδια ώρα όμως οι φήμες και οι διαρροές δεν σταματούν να υπάρχουν ή αναφέρονται σε εφαρμογή του μέτρου στα πιο αναπτυγμένα και κοσμοπολίτικα νησιά (Ρόδο, Κω, Μύκονο, Σαντορίνη).

Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι κανείς πλέον δεν πείθεται από τις διαψεύσεις των κυβερνητικών παραγόντων, αφού οι ίδιοι άνθρωποι έλεγαν ότι θα «σκίσουν» τα μνημόνια και τώρα μας εντάσσουν σε νέο μνημόνιο!!!

«Βάπτισαν το κρέας ψάρι» τόνισε πρόσφατα με έμφαση το ιστορικό στέλεχος της αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος δηλώνοντας την απογοήτευσή του…

Από την άλλη μεριά οι δανειστές μας ζητούν παράλογα πράγματα και δεν είναι η πρώτη φορά που βάζουν στο στόχαστρο το τελευταίο αναπτυξιακό κίνητρο της περιοχής μας.

Οι συνθήκες και οι ανάγκες της νησιωτικότητας πρέπει να αναδειχθούν, όπως και να σταματήσει ο εφησυχασμός για την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α. στην περιοχή μας.

Ο κίνδυνος είναι υπαρκτός… Το γνωρίζουμε όλοι. Επαγρύπνηση και αγώνας πριν είναι αργά…

(Visited 13 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*