Χαράλαμπος Κόκκινος για το ναυπηγείο του Νεωρίου: «Η επαναλειτουργία του εξασφαλίζει την κοινωνική συνοχή στη Σύρο

 
 
 

Την άποψη ότι η επαναλειτουργία του ναυπηγείου του Νεωρίου εξασφαλίζει θέσεις εργασίας και κατά συνέπεια, την κοινωνική συνοχή στη Σύρο διατύπωσε ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χαράλαμπος Κόκκινος, με αφορμή τη συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος στην πρόσφατη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Ο κ. Κόκκινος – ο οποίος χαρακτήρισε το «μοναδικό ναυπηγείο που λειτουργεί σε επαρχιακή και νησιωτική περιοχή στη χώρα μας» ως «τη βαρύτερη βιομηχανία του Νοτίου Αιγαίου» – είχε επίσης συνάντηση με τον πρόεδρο του Παραρτήματος Κυκλάδων της ΠΕΔ Ν. Αιγαίου και δήμαρχο Σύρου-Ερμούπολης Γιώργο Μαραγκό για το ζήτημα της επαναλειτουργίας του Νεωρίου.

kokkinos maragkos syros
Κατά τη διάρκεια της, ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου είχε τη δυνατότητα να ενημερωθεί άμεσα για τις θετικές εξελίξεις που έχουν προηγηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, τονίζοντας ότι τόσο η Αυτοδιοίκηση, όσο και η συριανή κοινωνία θα πρέπει να στηρίξουν την «επανεκκίνηση» της επιχείρησης. Ταυτόχρονα, δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει τις δικές του ενέργειες ως Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας την περίοδο 2004-2009 για τη βιωσιμότητα του ναυπηγείου.

 

(Visited 9 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*