Κανονικά συνεχίζεται η λειτουργία των καταστημάτων της Alpha Bank σε Κάσο, Λειψούς και Τήλο

 
 
 

tilos

Τη συνέχιση της λειτουργίας των υποκαταστημάτων της σε Κάσο, Λειψούς και Τήλο αποφάσισε η διοίκηση της Alpha Bank, μετά τις διαβουλεύσεις που είχε με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη και τον υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριο Σαντορινιό.

Μάλιστα, ο τελευταίος ανακοίνωσε το ευχάριστο αυτό νέο με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, επισημαίνοντας ότι η διοίκηση της τράπεζας «απέδειξε την κατανόηση της στη Νησιωτικότητα, αλλά και στις ανάγκες των κατοίκων» των τριών νησιών που «θα συνεχίσουν να εξυπηρετούνται κανονικά από τα συγκεκριμένα υποκαταστήματα χωρίς να διαταραχτεί η καθημερινότητά τους».

 

Ανακαλείται η διακοπή της συνεργασίας η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου
Εξάλλου, τη διαβεβαίωση για τη συνέχιση της λειτουργίας των τριών υποκαταστημάτων της Alpha Bank σε Κάσο, Λειψούς και Τήλο έλαβε σήμερα και ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, σε τηλεφωνική διάσκεψη που είχε με την κεντρική διοίκηση της Τράπεζας, παρουσία του διευθυντή του κεντρικού καταστήματος της Ρόδου Μιχάλη Μάχλη και του αντιπεριφερειάρχη Φιλήμονα Ζαννετίδη.
Κατόπιν της διαβεβαίωσης, ο κ. Χατζημάρκος γνωστοποίησε την ανάκληση της αρχικής απόφασης της περιφερειακής αρχής περί διακοπής κάθε συνεργασίας με την Alpha Bank, από την στιγμή που η Τράπεζα θα προέβαινε στο μερικό κλείσιμο των υποκαταστημάτων της στα τρία νησιά από τις 14 Σεπτεμβρίου.

xatzimarkos zannetidis maxlis
Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής διάσκεψης, ο περιφερειάρχης εξέθεσε την ανάγκη και επιπλέον κάλυψης των τραπεζικών αναγκών μικρών νησιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Επ’ αυτού, συμφωνήθηκε με την διοίκηση της Τράπεζας να υπάρξει συνεργασία στο άμεσο μέλλον, προκειμένου να βρεθούν αμοιβαίως επωφελείς τρόποι για τη διεύρυνση της συνεργασίας.

(Visited 22 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*