Νάξος, Πάρος, Τήνος, Κέα και Αμοργός στην Έκθεση Τροφίμων Ποτών MARKETEXPO

 
 
 

marketexpo 5

Παραγωγοί από τη Νάξο, την Πάρο, την Τήνο, την Κέα, την Αμοργό, την Ρόδο, την Κω, την Κάλυμνο και την Λέρο είχαν την ευκαιρία να προβάλουν τα προϊόντα τους και να συνάψουν εμπορικές συμφωνίες με επιχειρήσεις από την Ελλάδα, αλλά και την Ευρώπη, συμμετέχοντας στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην έκθεση τροφίμων ποτών MARKETEXPO που διεξήχθη το διήμερο 5 έως 7 Οκτωβρίου στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στην Αθήνα.

Τυριά, κρασιά, μαρμελάδες, λαδόπιτες, προϊόντα αλόης, αρτοσκευάσματα, προϊόντα μέλισσας, χυμοί και άλλα πολλά εντυπωσίασαν τους επισκέπτες της έκθεσης, με τους παραγωγούς του Νοτίου Αιγαίου να δηλώνουν ικανοποιημένοι και να εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς την Περιφέρεια για την ευκαιρία που τους παρέχει να προβάλλουν, να αναδείξουν και να προωθήσουν τα προϊόντα τους.

marketexpo 1

marketexpo 2
Μετά το πέρας της έκθεσης ο αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα και Γαστρονομίας Φιλήμονας Ζαννετίδης δήλωσε: «Είμαι ευχαριστημένος, διότι και οι παραγωγοί μας είναι χαρούμενοι και ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα που πετύχαμε με την ευκαιρία της παρουσίας μας στη MARKETEXPO στην Αθήνα, καθώς είχαν την ευκαιρία να συνάψουν συμφωνίες με εμπόρους από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό, Θα συνεχίσουμε αυτή την προσπάθειά γιατί παράγεται εξαιρετικό αποτέλεσμα».

marketexpo 3

marketexpo 4
Σημειώνεται ότι η MARKETEXPO αποτελεί την εξέλιξη της έκθεσης Super Market, Mini Market και Περίπτερο με σκοπό να δημιουργήσει νέα δεδομένα. Καθαρός στόχος της είναι να αποτελέσει την έκθεση για όλη την αγορά πώλησης τροφίμων και ποτών, από το super market έως το εστιατόριο και τους χονδρέμπορους και διανομείς τους. Στην έκθεση συμμετείχαν εταιρείες που καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα προϊόντων, αλλά και υπηρεσιών και δραστηριοποιούνται στις εξής κατηγορίες: Τυριά, αλλαντικά, delicatessen & gourmet, κρασιά, ποτά, αναψυκτικά, γαλακτοκομικά, προϊόντα αρτοζαχαροπλαστείου, σνακ, ροφήματα, έτοιμα γεύματα, τυποποιημένα & κατεψυγμένα τρόφιμα, είδη οπωροπωλείου, εξοπλισμός καταστημάτων και nonfood προϊόντα.

marketexpo 6

marketexpo 7

marketexpo 8

marketexpo 9

 

 

(Visited 15 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*