Σχόλιο του Γραφείου Τύπου της Περιφέρειας για την αποχώρηση Πάπιτση: «Μια αποχώρηση από… συνήθεια»

 
 
 

perifereia n aigaiou

Με ένα δηκτικό σχόλιο απάντησε το Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην σημερινή αποχώρηση της Χρηστιάννας Πάπιτση από την παράταξη της περιφερειακής αρχής.
«Μια αποχώρηση από … συνήθεια. Η πολιτική ηθική στο μεγαλείο της» είναι ο τίτλος του σχολίου, στο οποίο το Γραφείο Τύπου επισημαίνει ότι η – ανεξάρτητη πλέον – περιφερειακή σύμβουλος θυμήθηκε τους «λόγους συνειδησιακής και πολιτικής ηθικής» μόλις επτά μήνες πριν από τις εκλογές, ακολουθώντας για δεύτερη φορά την ίδια τακτική.

Το πλήρες περιεχόμενο του σχολίου από το Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου:

Με την αποχώρησή της από την παράταξη της Περιφερειακής Αρχής, η Χριστιάννα Πάπιτση επαναλαμβάνει τον εαυτό της, αφού είναι η δεύτερη φορά που ακολουθεί την ίδια τακτική. Μάλλον το έχει συνήθεια.
Για τους «λόγους συνειδησιακής και πολιτικής ηθικής», που θυμήθηκε μόλις επτά μήνες πριν από τις εκλογές, ένα μόνο σχόλιο:
Ηθική στην πολιτική, είναι να γνωρίζεις ότι η Χριστιάννα Πάπιτση συνομιλεί με όλους όσους σε εχθρεύονται και παρ’ όλα αυτά να την αφήνεις να εξαντλεί τον προϋπολογισμό που της εμπιστεύθηκες, ως Εντεταλμένης Πολιτισμού Κυκλάδων. Μόλις αυτό τον προϋπολογισμό τον εξάντλησε, ανακάλυψε όσα την ενοχλούν.
Προφανώς αντιλήφθηκε ότι ο δικός της «προϋπολογισμός» δεν επρόκειτο να ανανεωθεί.
Καλή τύχη στην επόμενη παράταξη που θα καταγγείλει.

(Visited 17 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*