Παρούσα και στην φετινή World Travel Market του Λονδίνου η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου

 
 
 

wtm.218

Στην World Travel Market του Λονδίνου (μία από τις σημαντικότερες τουριστικές εκθέσεις παγκοσμίως που ανοίγει σήμερα τις πύλες της και θα διαρκέσει μέχρι τις 7 Νοεμβρίου) συμμετέχει και φέτος η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, υπηρετώντας τον στόχο της ανάδειξης των νησιών και της περαιτέρω αύξησης της επισκεψιμότητάς τους.

Στο ιδιαίτερα καλαίσθητο περίπτερο της Περιφέρειας θα φιλοξενηθούν δήμοι, φορείς και επαγγελματίες του τουρισμού από το Νότιο Αιγαίο, ενώ σε περίοπτη θέση θα βρίσκονται και τα τοπικά παραδοσιακά προϊόντα των νησιών, μετά και την ανάδειξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ως Γαστρονομικής Περιφέρειας της Ευρώπης για το 2019, αλλά και στο πλαίσιο της πολιτικής της περιφερειακής αρχής για σύνδεση του τουρισμού με τον πρωτογενή τομέα.
Την «πρωταθλήτρια» στον τουρισμό Περιφέρεια Ν. Αιγαίου – η οποία συνεχίζει δυναμικά και συστηματικά τις στοχευμένες δράσεις και την πολιτική εξωστρέφειας – θα εκπροσωπήσουν ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος και η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού Μαριέτα Παπαβασιλείου.
Από την πλευρά του, ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης δήλωσε σχετικά: «Προσηλωμένοι στο καθήκον μας, εργαζόμαστε με στόχο να παραμείνουμε “πρωταθλητές” στον τουρισμό και να συνεχίσουμε να συνδράμουμε τα μέγιστα στην βελτίωση των τοπικών οικονομιών. Δικαιωμένοι εκ του αποτελέσματος, το οποίο επιβεβαιώνεται από τα επίσημα στατιστικά στοιχεία (των τουριστικών εσόδων και του ρεκόρ αφίξεων στα νησιά), συνεχίζουμε με συνέπεια την επιτυχημένη τουριστική πολιτική μας».

(Visited 16 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*