Περιοδεία Γλυνού στην Κω

 
 
 

glinos diakyriksi 4

Διήμερη περιοδεία στην Κω πραγματοποίησε ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» Μανώλης Γλυνός.

Ειδικότερα, το διήμερο 23 & 24 Νοεμβρίου ο υποψήφιος περιφερειάρχης συναντήθηκε με παράγοντες της Αυτοδιοίκησης, καταστηματάρχες και πολίτες, οι οποίοι – όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου – ζήτησαν τη συνδρομή της Περιφέρειας στην επίλυση διαχρονικών ζητημάτων, καθώς και προβλημάτων που προέκυψαν σε αρχαιολογικούς χώρους και λιμενικές υποδομές από τον τελευταίο μεγάλο σεισμό.

Από την πλευρά του, ο κ. Γλυνός αναφέρθηκε στην ανάγκη διαμόρφωσης ενός καινούργιου μοντέλου διοίκησης της Περιφέρειας, το οποίο θα ανταποκρίνεται στις ιδιαιτερότητες κάθε νησιού, σε συνεργασία και συνεννόηση με τις τοπικές κοινωνίες και τους παραγωγικούς φορείς. Στο πλευρό του υποψήφιου περιφερειάρχη οι Κώοι συνεργάτες και υποστηρικτές της «Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου», οι οποίοι εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για την επιτυχία της παράταξης στις επερχόμενες εκλογές, δεδομένου του έντονου ενδιαφέροντος για τη στελέχωση του ψηφοδελτίου.

(Visited 7 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*