Παρών σε όλες τις σημαντικές εκθέσεις τουρισμού του 2019 το Νότιο Αιγαίο

 
 
 

MPapavasiliou

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά 22 είναι οι σημαντικές εκθέσεις τουρισμού τόσο στο εξωτερικό, όσο και στην Ελλάδα, στις οποίες θα δηλώσει δυναμικό παρών και το 2019 η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο των ολοκληρωμένων δράσεων τουριστικής προβολής και προώθησης.

Με στόχο πάντα την ενίσχυση της θέσης του Νοτίου Αιγαίου στην τουριστική βιομηχανία, την καθιέρωση ενός διακριτού, ελκυστικού, αυθεντικού τουριστικού προϊόντος και την ανάδειξη της ιδιαίτερης ταυτότητας του κάθε προορισμού ξεχωριστά, η Περιφέρεια Νοτίου συμμετέχει σε όλα τα μεγάλα τουριστικά «ραντεβού» με όρους πρωταθλητισμού.

Στα περίπτερα της Περιφέρειας φιλοξενούνται δωρεάν οι νησιωτικοί δήμοι. Παράλληλα, καλούνται οι επιχειρηματίες του τουρισμού να πλαισιώσουν τα περίπτερα και να κάνουν εκεί τις επαγγελματικές τους επαφές, ώστε να υπάρχει η μεγαλύτερη δυνατή εκπροσώπηση.

Ο προγραμματισμός για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σε τουριστικές εκθέσεις και σε roadshows/workshops στην Ελλάδα και στο εξωτερικό κατά το έτος 2019, έχει ως ακολούθως:

1. Ολλανδία (Ουτρέχτη): VAKANTIEBEURS 2019

2. Φινλανδία (Ελσίνικι): ΜΑΤΚΑ 2019

3. Γερμανία (Ντίσελντορφ): BOOT

4. ΗΠΑ (Νέα Υόρκη): ΝΥΤΤS

5. Βέλγιο (Βρυξέλλες): SALON DES VACANCES

6. Ιταλία (Μιλάνο): ΒΙΤ

7. Ισραήλ (Τελ Αβίβ): ΙΜΤΜ

8. Σουηδία (Στοκχόλμη): WORLD PANORAMA FESTIVAL

9. Σερβία (Βελιγράδι): ΙFT

10. Γερμανία (Βερολίνο): ΙΤΒ 2019

11. Ρωσία (Μόσχα): MITT 2019

12. Γαλλία (Παρίσι): SALON MONDIAL DU TOURISME

13. ΗΠΑ (Μαϊάμι): SEATRADE CRUISE GLOBAL

14. Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (Ντουμπάι): ARABIAN TRAVEL MARKET

15. Βραζιλία (Σάο Πάολο): ILTM LATIN AMERICA

16. Ελλάδα (Αθήνα): GREEK TRAVEL SHOW

17. Γερμανία (Ντίσελντορφ): TOUR NATUR

18. Ηνωμένο Βασίλειο (Λονδίνο): WTM 2019

19. Ελλάδα (Θεσσαλονίκη): PHILOXENIA

20. Ελλάδα (Αθήνα): ERGO MARATHON EXPO

21. Ελλάδα (Αθήνα): ATHENS INTERNATIONAL TOURISM EXPO

22. Πολωνία (Βαρσοβία): GRECKA PANORAMA

Μ. Παπαβασιλείου: «Η τουριστική προώθηση δεν γνωρίζει εποχικότητα»

Η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού Μαριέτα Παπαβασιλείου ανέφερε σχετικά: «Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έχει καταφέρει με μοντέρνας αισθητικής περίπτερα, τα οποία αναδεικνύουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το νησιωτικό στοιχείο, να αφήνει δυνατό το στίγμα της στις τουριστικές εκθέσεις στις οποίες παίρνει μέρος.

Η τουριστική προώθηση δεν έχει εποχικό χαρακτήρα. Εργαζόμαστε συστηματικά και στοχευμένα 365 μέρες το χρόνο για να προβάλλουμε τις ξεχωριστές εμπειρίες που προσφέρουν τα νησιά, εφαρμόζοντας ένα συγκροτημένο στρατηγικό σχεδιασμό. Οι τουριστικές εκθέσεις που συγκεντρώνουν τα βλέμματα της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας, αποτελούν τους πλέον κατάλληλους χώρους για δικτύωση και προβολή.

Σε αυτή μας την προσπάθεια να αναδείξουμε τον πολύπλευρο χαρακτήρα του τουριστικού μας προϊόντος και τις ανεξάντλητες δυνατότητες που προσφέρει το Νότιο Αιγαίο, θα χαρούμε να έχουμε δίπλα μας τους επιχειρηματίες του τουρισμού απ’ όλα μας τα νησιά. Οι επιχειρήσεις διαμορφώνουν σε μεγάλο βαθμό το τουριστικό προϊόν και μέσα από την κοινή προσπάθεια, είμαι βέβαιη ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά».

(Visited 46 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*