Προσφυγή Χατζημάρκου στη δικαιοσύνη για δήθεν συγγένεια του με τον δολοφόνο της Ελένης Τοπαλούδη

 
 
 

xatzimarkos 100 1 

Στη δικαιοσύνη πρόκειται να καταφύγει ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, προκειμένου να αντικρούσει τη συκοφαντία που διαδίδεται περί δήθεν συγγένειας του με τον δολοφόνο της Ελένης Τοπαλούδη.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, τις τελευταίες μέρες διαδίδεται στο διαδίκτυο ότι ο δολοφόνος της 21χρονης φοιτήτριας είναι ανιψιός του, με τον κ. Χατζημάρκο να κάνει λόγο για «εκστρατεία συκοφαντικών επιθέσεων» προς το πρόσωπο του και «αλληλουχία κατασκευασμένων “ειδήσεων”» που κορυφώθηκε με την συγκεκριμένη «πρωτοφανή αθλιότητα», προκειμένου να τον πλήξουν πολιτικά.

Ο περιφερειάρχης χαρακτήρισε ως «μονόδρομο» την προσφυγή στη δικαιοσύνη, αφού αυτή αποτελεί «το τελευταίο καταφύγιο κάθε πολίτη που βρίσκεται στο επίκεντρο εκστρατείας συκοφάντησης», τονίζοντας ταυτόχρονα ότι μόνο τυχαία δεν είναι η χρονική στιγμή που εκδηλώνεται η εκστρατεία λάσπης και ψεύδους.

«Η πολιτική αθλιότητα κορυφώνεται σε όλο της το μεγαλείο. Αυτή τη φορά δεν δίστασαν να εκμεταλλευθούν την δολοφονία ενός παιδιού. Μεθοδικά και συστηματικά το τελευταίο διάστημα, το μόνο που κάνουν είναι να συκοφαντούν και να διακινούν εργαστηριακά κατασκευασμένες “ειδήσεις” με αποκλειστικό στόχο να με πλήξουν. Αυτά είναι τα “νέα ήθη” που εισάγουν στην πολιτική ζωή του τόπου μας. Πιο παλιά και από τους ίδιους. Η προσφυγή εκ μέρους μου στη Δικαιοσύνη συνιστά υποχρέωση, όχι μόνο για την δική μου προστασία αλλά και την υγεία του δημοσίου διαλόγου που εργολαβικά δηλητηριάζεται πλέον καθημερινά. Η αποκάλυψη του πολιτικού τους κενού είναι όσο εκκωφαντική είναι και η συκοφαντία τους» δήλωσε ο κ. Χατζημάρκος.

(Visited 11 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*