Μανώλης Γλυνός: «Απαιτείται αλλαγή στρατηγικής στον τουρισμό»

 
 
 

glynos ekdilosi gia toyrismo 2

Στην εκδήλωση του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου με θέμα την παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έρευνας ποιότητας παρεχόμενων υπηρεσιών της Ρόδου ως τουριστικού προορισμού, παρέστη ο υποψήφιος περιφερειάρχης Μανώλης Γλυνός.

«Χρήσιμο εργαλείο» για την «αναγκαία αλλαγή πολιτικής» στον τομέα του τουρισμού στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου χαρακτήρισε ο κ. Γλυνός τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης έρευνας, την οποία πραγματοποίησε ο Σύλλογος σε συνεργασία με το Αμερικανικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης.
«Οι εποχές αλλάζουν, οι ανάγκες διαφοροποιούνται και πρέπει να ακολουθούμε τις εξελίξεις και στον σημαντικό τομέα του Τουρισμού, ειδικά στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, που είναι η κατεξοχήν τουριστική Περιφέρεια της χώρας. Απαιτείται η χάραξη και η υλοποίηση νέας στρατηγικής που θα αναδεικνύει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε νησιού ξεχωριστά ώστε το κάθε ένα να αποκτήσει τη δική του ταυτότητα» δήλωσε ο κ. Γλυνός, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης κι αφού συνεχάρη τον πρόεδρο του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων κ. Ματσίγκο και τον υπεύθυνο καθηγητή του Κολλεγίου κ. Αναστασίου.
Μάλιστα, τόνισε ότι «είναι αδιανόητο η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σήμερα, να βασίζεται για την προβολή και την προώθηση της ως προορισμός, στο μοντέλο της παρουσίας σε τουριστικές εκθέσεις και να μην έχει αξιοποιήσει όλα εκείνα τα σύγχρονα εργαλεία και τις δομές, που θα την καταστήσουν σημείο αναφοράς, στο αχανές τοπίο των εναλλακτικών προορισμών διακοπών ανά τον κόσμο».

glynos ekdilosi gia toyrismo 1

(Visited 23 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*