Στον Οίκο Ευγηρίας «Χαράλαμπειο» ο Γιώργος Χατζημάρκος

 
 
 

xatzimarkos xaralampeio

Τον Οίκο Ευγηρίας Δωδεκανήσου «Χαραλάμπειο» επισκέφθηκε ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, μετά το επίσημο πρόγραμμα της πρώτης μέρας του Νέου Έτους, προκειμένου να ανταλλάξει ευχές με τους φιλοξενούμενους, τη διοίκηση και το προσωπικό της κοινωνικής δομής.

Στην επίσκεψη, που ενέχει το μήνυμα των προτεραιοτήτων της περιφερειακής αρχής, τον κ. Χατζημάρκο συνόδευσαν ο αντιπεριφερειάρχης Φιλήμονας Ζαννετίδης, ο έπαρχος Καρπάθου – Κάσου Γιάννης Μηνατσής και οι εντεταλμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι Χρήστος Ευστρατίου και Κάλλιστος Διακογεωργίου.
Κατά την διάρκεια της επίσκεψης, ο περιφερειάρχης και οι συνεργάτες του συνομίλησαν και με τη διοίκηση και το προσωπικό του Γηροκομείου, τους οποίους συνεχάρησαν για το σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελούν, καθώς και για το πολύ υψηλό επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών.
«Οι στόχοι του 2019, μεγάλοι και μικροί, ξεκινούν και καταλήγουν στη κοινωνία. Για να ξέρουμε όλοι τι και ποιους υπηρετούμε στην πολιτική. Στη χρονιά που σήμερα (σ.σ. χθες) ξεκινά, στόχος μας είναι οι διαθέσιμοι πόροι του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου, να φτάσουν στο βάθος των κοινωνικών προβλημάτων και να παράξουν αποτέλεσμα» δήλωσε ο κ. Χατζημάρκος για την επίσκεψη του στο «Χαραλάμπειο».

(Visited 19 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*