Βολές Κόκκινου κατά… πάντων για το μειωμένο ΦΠΑ σε Λέρο και Κω μέχρι 30 Ιουνίου

 
 
 

kokkinos xaralampos pontium

Στην κυβέρνηση, την… «κλαίουσα χήρα» και τους πολιτικούς «φαρισαίους» απευθύνεται η δήλωση του αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Χαράλαμπου Κόκκινου με αφορμή την απόφαση για διατήρηση των μειωμένων συντελεστών σε Μυτιλήνη, Χίο, Σάμο, Λέρο και Κω μόνο μέχρι τις 30 Ιουνίου 2019, με τη δικαιολογία της υποδοχής των μεταναστευτικών ροών σε αυτές τις περιοχές.

Ο κ. Κόκκινος αποδίδει τους χαρακτηρισμούς «κλαίουσα χήρα» και πολιτικοί «φαρισαίοι» σε αυτούς που – ενώ έχουν θέση ευθύνης στο Νότιο Αιγαίο – «μένουν σε διαπιστώσεις και βερμπαλισμούς» και «δεν προχώρησαν, ούτε προχωρούν σε δημοκρατικούς και κοινωνικούς αγώνες» για τη διεκδίκηση της επαναφοράς των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α. στην περιοχή, δηλώνοντας τα εξής:

Οι μειωμένοι συντελεστές Φ.Π.Α. αποτελούν δικαίωμα και κατάκτηση για τους νησιώτες μας. Η επαναφορά τους με κυβερνητική απόφαση πρέπει να γίνει άμεσα, πριν οι νησιώτες μας… μετατραπούν σε πρόσφυγες, λόγω της έλλειψης κινήτρων και της επιβάρυνσης του κόστους ζωής και της καθημερινότητάς τους στον τόπο που ζουν.

Θυμίζω επίσης ότι δεν πραγματοποιήθηκε καμία οργανωμένη προσπάθεια από τους αυτοδιοικητικούς φορείς και πρωτεύθυνους πολίτες του τόπου για την αποτροπή του μέτρου (π.χ. η απόφαση για συλλογή υπογραφών στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου δεν προχώρησε ποτέ).

Διαπιστώσεις από «κλαίουσες χήρες» και πολιτικούς «φαρισαίους» δεν έχει ανάγκη ο τόπος, άλλωστε είναι γνωστοί για τις δημόσιες σχέσεις τους και την ταύτιση με άδικες κυβερνητικές επιλογές.

«Λιβάνισαν» υπουργούς στα ψίχουλα που έδιναν στην περιοχή μας, δεν τους άσκησαν κριτική και «υποκλινόντουσαν» στα αναπτυξιακά συνέδρια που έγιναν στην περιοχή μας. Ας συνεχίσουν να φωτογραφίζονται και να εντάσσουν στους αυτοδιοικητικούς συνδυασμούς τους κυβερνητικά στελέχη.

Τα «παραμύθια» τελειώνουν, η κοινωνία δεν «τρώει κουτόχορτο» και οι υποκριτές και όσοι την αδίκησαν θα προσαρμοστούν σύντομα στην πραγματικότητα.

(Visited 27 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*