Στην Grecka Panorama Gastronomy η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τέσσερα νησιά των Κυκλάδων

Newsroom
09/12/2019 15:17
 
 
 

Στην μεγάλη έκθεση γαστρονομίας “Grecka Panorama Gastronomy”, που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Βαρσοβία, έδωσε το παρών η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Στο λιτό, γεμάτο εικόνες και χρώματα από τα νησιά μας, περίπτερο της Περιφέρειας φιλοξενήθηκαν οκτώ νησιά, που ζήτησαν να επιδείξουν τα προϊόντα τους: Αμοργός, Μήλος, Σύρος, Πάρος, Ρόδος, Κως, Πάτμος και Λειψοί εντυπωσίασαν τους επισκέπτες με τις υπέροχες παραδοσιακές γεύσεις και τα προϊόντα τους.


Την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Φιλήμονας Ζαννετίδης, ο οποίος είχε επαφές με παραγωγούς από τα νησιά που συμμετείχαν στην έκθεση και τους παρότρυνε να συνεχίσουν την ποιοτική παραγωγή των προϊόντων τους. Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, ο κ. Ζαννετίδης αναφέρθηκε στην προσπάθεια της Περιφέρειας να συνδέσει τον πρωτογενή τομέα με το τουριστικό μας προϊόν, καθώς και στον σημαντικό ρόλο που παίζει η γαστρονομία στο ολοκληρωμένο πλάνο τουριστικής προβολής των νησιών, ένα πλάνο που συνδυάζει τις διακοπές με τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και την παράδοση.

(Visited 42 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.