Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου

xatzimarkos rythmistiki arxi limenon
Newsroom
24/12/2019 12:16
 
 
 

 

Καλύτερες μέρες με ανάπτυξη, πρόοδο και ευημερία για τα νησιά και τους κατοίκους τους εύχεται ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος στο χριστουγεννιάτικο μήνυμα του.

Όπως αναφέρει ο κ. Χατζημάρκος, «εργαλεία» για την ευόδωση κάθε ατομικής και συλλογικής προσπάθειας είναι η ελπίδα και η αισιοδοξία, καθώς και η συνένωση δυνάμεων και η προσήλωση στις αξίες της δικαιοσύνης, της αλληλεγγύης και του ανθρωπισμού.

Αναλυτικά, το μήνυμα του Περιφερειάρχη:
Τις μέρες αυτές, είναι ανάγκη να δώσουμε στα Χριστούγεννα την πραγματική τους διάσταση. Είναι το γεγονός που σηματοδοτεί την ρηξικέλευθη αλλαγή στην ιστορία της ανθρωπότητας, είναι η αναγέννηση της ελπίδας, που αποτελεί την ισχυρότερη κινητήρια δύναμη, για κάθε ατομική και συλλογική προσπάθεια.
Αυτήν την ελπίδα οφείλουμε να την κρατήσουμε ζωντανή στα νησιά μας, συνεχίζοντας την πορεία μπροστά, για τους στόχους που έχουμε βάλει, για τις κορυφές που τους αξίζουν, για τις αλλαγές που περιμένουν.
Σε μια χρονική συγκυρία ιστορικών προκλήσεων και γεωπολιτικών εξελίξεων, δίπλα στη ελπίδα «επιστρατεύουμε» και την αισιοδοξία που αντλούμε από την αγάπη για τον τόπο μας, από την συνένωση των δυνάμεών μας, από την προσήλωσή μας στις παραδοσιακές αρχές και αξίες της δικαιοσύνης, της αλληλεγγύης, του ανθρωπισμού.
Με τη βεβαιότητα ότι τα νησιά μας θα αναδειχθούν ξανά πρωταθλητές, σε όσα πεδία δοκιμαστούν, εύχομαι από καρδιάς, αυτές οι γιορτές να σηματοδοτήσουν καλύτερες μέρες, σε μια πορεία δημιουργίας, ανάπτυξης, προόδου και ευημερίας για όλους.
Χρόνια Πολλά, με υγεία, προκοπή, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου
Γιώργος Χατζημάρκος

(Visited 42 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*