Στη Διεθνή Έκθεση Οίνων στο Λονδίνο η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου – Κάλεσμα συμμετοχής σε οινοπαραγωγούς

Newsroom
23/01/2020 16:51
 
 
 

 

Με δικό της περίπτερο θα συμμετάσχει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στη Διεθνή Έκθεση Οίνων LONDON WINE FAIR 2020, που θα πραγματοποιηθεί από τις 18 μέχρι τις 20 Μαΐου στο Λονδίνο.

Η Περιφέρεια προτίθεται να συμμετέχει στην μεγαλύτερη Διεθνή Θεματική Έκθεση του εξωτερικού, προσδοκώντας την εξωστρέφεια των πιστοποιημένων οίνων της. Η LONDON WINE FAIR με 40 έτη λειτουργίας αποτελεί την μοναδική επαγγελματική έκθεση κρασιού στην Μεγάλη Βρετανία που στοχεύει σε διανομείς, χονδρεμπόρους, αγοραστές supermarket, κάβες, λιανοπωλητές, HORECA και συλλέκτες του Ηνωμένου Βασιλείου.

Τα οινοποιεία που θα συμμετέχουν, θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος και σε διάφορες άλλες προωθητικές δράσεις, όπως Masterclass, Walk-Up Tasting και Wine Bar που επιμελούνται γνωστοί Έλληνες sommelier και ειδικοί γευσιγνώστες του οίνου.

Καλούνται οι οινοπαραγωγοί της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου που παράγουν αποκλειστικά πιστοποιημένους ΠΟΠ ή/και ΠΓΕ ή/και Βιολογικούς Οίνους ή με έγκριση H.A.C.C.P. ή/και ISO που επιθυμούν να έχουν παρουσία στο περίπτερο που πρόκειται να μισθώσει η Περιφέρεια, να το δηλώσουν το αργότερο έως την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου στην σχετική φόρμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα (http://www.pnai.gov.gr/Arthro.aspx?a=11478).

Προσοχή: οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καλύψουν με δικά τους έξοδα την εγγραφή τους στην έκθεση (μέγιστου εκτιμώμενου κόστους 250€), την αποφορολόγηση των προϊόντων τους, τα εισιτήρια και τη διαμονή τους.

(Visited 40 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*