Περιφέρεια Ν. Αιγαίου: Ματαιώνονται τα καρναβάλια σε Δωδεκάνησα και Κυκλάδες

Καρνάβαλος Νάξος - Ματαιώνονται οι καρναβαλικές εκδηλώσεις
Newsroom
27/02/2020 17:10
 
 
 

 

Ματαιώνονται οι καρναβαλικές εκδηλώσεις σε Δωδεκάνησα και Κυκλάδες, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον κοροναϊό σημειώνει σε ανακοίνωση που εξέδωσε η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Με βάση τις συστάσεις και οδηγίες της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες και στο πλαίσιο της πρόληψης και της γενικότερης προστασίας του πληθυσμού από τον κοροναϊό, με γνώμονα τη Δημόσια Υγεία, ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας αποφάσισε τη ματαίωση των εκδηλώσεων για το καρναβάλι σε όλη την Ελλάδα, όπως συνέβη και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Ματαιώνονται οι καρναβαλικές εκδηλώσεις σε όλα τα νησιά

Όπως αναφέρει η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, κατόπιν της ανακοίνωσης της κυβερνητικής απόφασης, της οποίας ο χαρακτήρας είναι υποχρεωτικός και όχι δυνητικός, οι Εντεταλμένοι Πολιτισμού Δωδεκανήσου, Κάλλιστος Διακογεωργίου και Κυκλάδων, Στέλιος Μπρίγγος, ανακοινώνουν την ματαίωση των προγραμματισμένων καρναβαλικών εκδηλώσεων στα νησιά των Περιφερειακών Ενοτήτων Δωδεκανήσου και Κυκλάδων.

(Visited 1,133 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.