18.040 αιτήσεις από 42 νησιά για τα δωρεάν σεμινάρια κατάρτισης στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα

xenodohio koudouni reception
Newsroom
01/06/2020 13:16
 
 
 

 

Με τον εντυπωσιακό αριθμό των 18.040 συμμετοχών από 42 νησιά του Νότιου Αιγαίου ολοκληρώθηκαν οι εγγραφές στα δωρεάν σεμινάρια τηλεκατάρτισης για τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα του Τουρισμού, που παρέχουν δωρεάν η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Ρόδου, μέσω του αυτοδιοικητικού ΚΕΚ «Γεώργιος Γεννηματάς».

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα ικανοποιήσει όλες τις υποβληθείσες αιτήσεις, από το πιο μεγάλο μέχρι το πιο μικρό νησί της Περιφέρειας.

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος δήλωσε σχετικά με την αθρόα συμμετοχή: «Ευχαριστούμε τους 18.040 άντρες και γυναίκες από 42 νησιά μας για την ψήφο εμπιστοσύνης σε ένα εγχείρημα που πρώτη η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στην Ελλάδα έκανε πράξη. Γιατί αυτή η Περιφέρεια νοιάζεται για τους πολίτες της. Και το δείχνει με πράξεις».

Οι εγγραφές, που ξεκίνησαν στις 23 Μαΐου και ολοκληρώθηκαν στις 30 Μαΐου, συγκέντρωσαν
*7.739 αιτήσεις για τον Ξενοδοχειακό Κλάδου / Τουριστικά Καταλύματα / Κατασκηνώσεις,
*7.617 αιτήσεις για τον Επισιτιστικό Κλάδο / Εστιατόρια / Καφέ / Μπαρ και
*2.684 αιτήσεις για τον Κλάδο των Μεταφορών Προσώπων (Rent a car, τουριστικά λεωφορεία, κ.λπ.)

Το ΚΕΚ «Γεώργιος Γεννηματάς» βρίσκεται σε πυρετώδεις εργασίες για την οργάνωση και προγραμματισμό των σεμιναρίων, τα οποία θα ενδυναμώσουν τους επαγγελματίες και απασχολούμενους στον Τουρισμό. Για την ημέρα και ώρα των σεμιναρίων, οι ενδιαφερόμενοι θα λάβουν άμεσα ενημέρωση από το ΚΕΚ, εντός των επόμενων ημερών. Κάθε εκπαιδευόμενος, από την άνεση του σπιτιού του ή του γραφείου του, μπορεί να παρακολουθήσει το σεμινάριο, χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθεί, με μόνο εξοπλισμό υπολογιστή ή tablet.

Με την ολοκλήρωση της διαδικτυακής εκπαίδευσης και τη συμπλήρωση τεστ γνώσεων, κάθε συμμετέχων και συμμετέχουσα θα λαμβάνει βεβαίωση παρακολούθησης.

(Visited 115 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.