Η επανεκκίνηση του τουρισμού, αντικείμενο συζήτησης του Περιφερειακού Συμβουλίου Τουρισμού

επιβάτης του Blue Star Delos
Newsroom
05/06/2020 14:37
 
 
 

 

Με τα σοβαρά θέματα που έχουν προκύψει ως προς την υποδοχή των τουριστών ασχολήθηκε επί τρίωρο το Περιφερειακό συμβούλιο τουρισμού στην χθεσινή του συνεδρίαση, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Οι εντεταλμένοι σύμβουλοι στον τουρισμό, Γιάννης Μαργαριτης και Κώστας Χρυσοχοΐδης έθεσαν προς συζήτηση την εφαρμογή υγιεινών πρωτοκόλλων, την εκμετάλλευση των «ανοικτών χώρων» και τις διαδικασίες των ταξιδιών. Παράλληλα, παρουσίασαν το σκεπτικό του “Health First” και το logo μαζί με το branding του. Επίσης, η συζήτηση επεκτάθηκε και στο θέμα της ενοικίασης ξενοδοχείων «καραντίνας», καθώς και στα σημεία προόδου της επανεκκίνησης του τουρισμού.

Την ίδια στιγμή, η κυβέρνηση επιχειρεί να θωρακίσει τον τομέα του Τουρισμού, ενόψει της επικείμενης επανεκκίνησης της τουριστικής περιόδου στοχεύοντας:
1ον να παραμείνουν υγιείς οι εργαζόμενοι,
2ον να υπάρχει δυνατότητα να αντιμετωπιστεί άμεσα και αποτελεσματικά τυχόν κρούσμα κορωνοϊού μεταξύ των επισκεπτών στους τουριστικούς προορισμούς και δη στα νησιά και
3ον να προστατευτούν οι θέσεις εργασίας στον τομέα του Τουρισμού.

Κατ’ επέκταση το πρωθυπουργικό επιτελείο έχει επιδοθεί σε αγώνα δρόμου, ώστε να δοθεί ώθηση με ασφάλεια στην ιδιότυπη φετινή τουριστική σεζόν.

Στην τηλεδιάσκεψη πήραν μέρος και οι Ηλίας Μπουρμάς, Αλέξανδρος Αλεξάκης, Γιάννης Μπουτίνας, Νίκος Νύχτας, Χρήστος Λαμπρόπουλος και Χρήστος Πετρέας, οι οποίοι ανέπτυξαν το δικό τους σκεπτικό και προώθησαν τις δικές τους εμπειρίες και απόψεις.

(φωτό: αρχείου)

(Visited 66 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*