Ευχαριστίες Περιφέρειας στην τεχνική εταιρεία «ΕΡΓΩΝΗΣ» για τη δωρεά υγειονομικού υλικού

Newsroom
01/09/2020 15:37
 
 
 

Φορτίο με υγειονομικό υλικό και μέσα ατομικής προστασίας (όπως μάσκες και στολές) παρέδωσε την προηγούμενη εβδομάδα στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, παρουσία του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Χρήστου Ευστρατίου, η τεχνική εταιρεία «ΕΡΓΩΝΗΣ» που δραστηριοποιείται στη Ρόδο.

Το φορτίο, το οποίο θα αξιοποιηθεί στην θωράκιση των δομών υγείας και των δημόσιων υπηρεσιών, παρέδωσε ο εκπρόσωπος της εταιρίας Θωμάς Μουτσόπουλος «αποδεικνύοντας εμπράκτως υψηλό αίσθημα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης», σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου.

Με το ίδιο δελτίο Τύπου, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες της, «με την πεποίθηση ότι αυτές οι πράξεις πρέπει να αναδεικνύονται, καθώς αποδεικνύουν με έργα την αλληλεγγύη και το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, παράμετροι κρίσιμοι, μαζί με την ατομική ευθύνη των πολιτών, για τον περιορισμό και την αντιμετώπιση των συνεπειών της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης».

(Visited 30 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.