Γιάννης Κρητικός: «Η φετινή χρονιά αποτελεί ευκαιρία για την απόκτηση χρήσιμων δεξιοτήτων»

Newsroom
14/09/2020 14:37
 
 
 

Με προκλήσεις, προσδοκίες, αγωνία και ελπίδα ξεκινά το νέο σχολικό έτος, σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Απασχόλησης, ο οποίος σημείωσε ότι η νέα πραγματικότητα που έφερε η πανδημία θα μας εφοδιάσει με «εργαλεία» που θα φανούν πολύ χρήσιμα στο μέλλον.
Ο Γιάννης Κρητικός υπενθύμισε ότι, παρά τις ιδιαίτερες και πρωτόγνωρες συνθήκες, η Περιφέρεια θα συνεχίσει να στέκεται έμπρακτα δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα, καθώς – όπως δήλωσε – «τα καταπληκτικά παιδιά μας αξίζουν ακόμη καλύτερα σχολεία»

Το πλήρες περιεχόμενο της δήλωσης του Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Απασχόλησης:

Ένα νέο σχολικό έτος ξεκινάει με προκλήσεις, προσδοκίες, αγωνία και ελπίδα. Η φετινή χρονιά όμως ξεκινάει μέσα σε ιδιαίτερες και πρωτόγνωρες συνθήκες. Ανοίγεται μπροστά μας ένας νέος κόσμος και καλούμαστε να προσαρμοστούμε στη νέα πραγματικότητα που φέρνει η υγειονομική κρίση.
Δεν μας φοβίζει το νέο και το διαφορετικό. Αντίθετα, αποτελεί ευκαιρία για την απόκτηση πλούσιων γνώσεων, χρήσιμων δεξιοτήτων και πολύτιμων εμπειριών. Εργαλεία που θα μας φανούν πολύ χρήσιμα στο μέλλον.
Έχουμε όλοι και όλες την ευκαιρία να αναλάβουμε την ευθύνη απέναντι στους άλλους αλλά και στον εαυτό μας. Αν θέσουμε στόχους, οργανώσουμε την προσπάθειά μας, δείξουμε υπομονή και επιμονή και εφαρμόσουμε τις οδηγίες των ειδικών, ένα είναι βέβαιο: ότι θα τα καταφέρουμε και πάλι.
Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα σταθεί έμπρακτα για άλλη μια χρονιά δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα. Δίπλα στους μαθητές και τις μαθήτριες, δίπλα στους εκπαιδευτικούς, στους γονείς και τους κηδεμόνες, δίπλα στα στελέχη εκπαίδευσης, τους Δήμους και τις Σχολικές Επιτροπές.
Επειδή τα καταπληκτικά παιδιά μας αξίζουν ακόμη καλύτερα σχολεία.
Επειδή τα υπέροχα νησιά μας αξίζουν ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Καλή σχολική χρονιά σε όλους και όλες!

(Visited 44 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*