Ευχαριστίες προς το ΤΕΕ Δωδεκανήσου από το ΚΚΠΠΝΑ για την πρωτοβουλία στήριξης του Κέντρου

admin
22/01/2015 09:31
 
 
 

Τις ευχαριστίες τους προς το ΤΕΕ Δωδεκανήσου για την πρωτοβουλία να συλλέξουν – ως θεσμικός και επιστημονικός φορέας – είδη ένδυσης, προκειμένου να συνδράμουν τις ανάγκες του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου (ΚΚΠΠΝΑ), εξέφρασαν δημόσια ο διευθυντής και ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ.κ. Βασίλης Κυρίτσης και Σάββας Πεταλάς, αντίστοιχα.

«Οι ποσότητες και η κατάσταση των αναλωσίμων που μας παραδώσατε, ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας» αναφέρεται χαρακτηριστικά, ενώ τονίζεται ότι η συνεργασία των δύο φορέων θα κινηθεί σε δύο άξονες: Ο πρώτος αφορά την ενημέρωση των μελών του ΤΕΕ για την πιστοποίηση των ιδίων και των οικογενειών τους ως εθελοντές, που θα συνδράμουν στα προγράμματα κοινωνικοποίησης των φιλοξενούμενων παιδιών στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Δωδεκανήσου (τέως ΚΠΜ Θηλέων), ενώ ο δεύτερος άξονας αφορά τη διερεύνηση από μέρους του Κέντρου (αρχικά σε συνεργασία με τον επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου και στη συνέχεια με το Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας), τη δυνατότητα υπογραφής τριμερούς προγραμματικής σύμβασης, έτσι ώστε το ΤΕΕ Δωδεκανήσου να λειτουργήσει ως τεχνικός και θεσμικός σύμβουλος στα ανοιχτά τεχνικά ζητήματα, με έμφαση στα ιδιοκτησιακά.

«Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε προσωπικά όλα τα μέλη του φορέα σας και τα μέλη του Δ.Σ. για τη συμπαράστασή τους αλλά και ειδικά τους κ. κ. Γρύλλη και Αριστείδου, Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο αντίστοιχα του ΤΕΕ Δωδεκανήσου. Τον μεν πρώτο διότι απέδειξε εμπράκτως ότι πάνω από όλα τηρεί τον θεσμικό του ρόλο στηρίζοντας τον φορέα μας και τον δεύτερο γιατί προκάλεσε την αφορμή για την πρωτοβουλία του φορέα σας» καταλήγει το ευχαριστήριο των κ.κ. Κυρίτση και Πεταλά.

 

                         

 

(Visited 21 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*