Παράδοση rapid tests από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο Καστελλόριζο

Newsroom
02/12/2020 15:21
 
 
 

Τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου COVID-19 (rapid tests) παρέδωσε χθες στο Καστελλόριζο ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χρήστος Ευστρατίου, μετά την απόφαση που έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας.

«Από το νησί της Μεγίστης ξεκινά η μεγάλη εκστρατεία της Περιφερειακής Αρχής για τη διενέργεια διαγνωστικών ελέγχων, με προτεραιότητα στα μικρά νησιά μας. Στο νέο κύκλο υγειονομικής θωράκισης, που άνοιξε ο Περιφερειάρχης και η Περιφερειακή Αρχή, κανένας δεν μένει μόνος. Φροντίζουμε για τους κατοίκους των μικρών νησιών, γιατί η πανδημία μας χτυπάει όλους χωρίς διακρίσεις» δήλωσε ο κ. Ευστρατίου κατά την παράδοση rapid tests για τον έλεγχο του συνόλου των μονίμων κατοίκων του νησιού.

Σκοπός της Περιφερειακής Αρχής είναι να ελεγχθούν κατά απόλυτη προτεραιότητα όλοι οι κάτοικοι των μικρών νησιών, των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου. Η δε προμήθεια των τεστ αντιγόνου αποτελεί μέρος της μεγάλης προσπάθειας της Περιφερειακής Αρχής, που ξεκίνησε από την αρχή της υγειονομικής κρίσης της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19, με πρωτοβουλίες για την υγειονομική θωράκιση της δημόσιας υγείας, με γνώμονα αποκλειστικά την προστασία της υγείας των κατοίκων της.

(Visited 41 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*