15.615 αιτήσεις συμμετοχής στα δωρεάν σεμινάρια του ΚΕΚ «Γεννηματάς» της Περιφέρειας

Newsroom
27/01/2021 15:35
 
 
 

 

5.782 συμπολίτες μας από 39 διαφορετικά νησιά των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου υπέβαλαν 15.615 αιτήσεις για τα νέα δωρεάν σεμινάρια του ΚΕΚ «Γεννηματάς» της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου.

Η εικόνα αυτή διαμορφώθηκε μέχρι και τις 15 Ιανουαρίου, όταν – μετά και την αναγκαία παράταση λόγω αυξημένης και καθημερινής παραλαβής αιτήσεων – ολοκληρώθηκε η ηλεκτρονική διαδικασία εγγραφών.

Ο πρώτος κύκλος ξεκινά με τη δημιουργία 133 εκπαιδευτικών τμημάτων για 36 διαφορετικά θεματικά πεδία.
Όλος ο χάρτης των τμημάτων και των θεματικών πεδίων θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΚΕΚ στη διεύθυνση www.katartisi-pnai.gr, προκειμένου οι πολίτες, που έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον, να υποβάλουν αίτηση ένταξης στο/στα τμήμα/τμήματα που επιθυμούν.

Σημειώνεται επίσης ότι τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει η ένταξη και νέων τμημάτων σε αυτό τον πρώτο κύκλο, ενώ έχει ξεκινήσει ήδη η προετοιμασία για την πραγματοποίηση και δεύτερου κύκλου εκπαιδευτικών δράσεων – επιμορφωτικών σεμιναρίων.

Έτσι, το ΚΕΚ «Γεννηματάς» της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με πολυετή εμπειρία και παρουσία στην υλοποίηση και τη διαχείριση εκπαιδευτικών προγραμμάτων ανέργων και εργαζομένων θα πραγματοποιήσει την 1η Φεβρουαρίου ένα πολύ δυναμικό ξεκίνημα για το 2021.

Οι δράσεις εντάσσονται στο πλαίσιο των έργων «Δράσεις, ενημέρωσης, επιμόρφωσης και κατάρτισης στα Δωδεκάνησα και στις Κυκλάδες» με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και προσφέρονται δωρεάν σε όλους τους ενδιαφερόμενους.

Ακολουθώντας τις εξελίξεις και με βάση τις νέες επιταγές επιμόρφωσης, λόγω της πανδημίας του COVID 19, το Κ.Ε.Κ. θα υλοποιήσει τα προγράμματα εξ αποστάσεως διαδικτυακά με το σύστημα τηλεκπαίδευσης (με τη μέθοδο της σύγχρονης εκπαίδευσης) για την απόλυτη ασφάλεια συμμετεχόντων και εκπαιδευτών.

Περισσότερες πληροφορίες μέσω της ιστοσελίδας του ΚΕΚ στη διεύθυνση www.katartisi-pnai.gr

(Visited 84 times, 1 visits today)
Latest Post
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.