Καταγγελία κατά Χατζημάρκου ότι εμβολιάστηκε «εκτός σειράς» – «Η δήθεν είδηση είναι ανακριβής» απαντά ο περιφερειάρχης

Newsroom
23/02/2021 23:42
 
 
 

 

Σάλος έχει προκληθεί με την καταγγελία ότι ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, εμβολιάστηκε εκτός σειράς και χωρίς να πληροί τα ηλικιακά κριτήρια.

«Ουδέποτε διανοήθηκα να στερήσω το εμβόλιο από συνάνθρωπο μου και δεν το έκανα» απαντά μεταξύ άλλων ο Γιώργος Χατζημάρκος και προσθέτει ότι «η δήθεν είδηση» είναι παντελώς διαστρεβλωμένη και ανακριβής».

Τι έχει συμβεί

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου, ο κ. Χατζημάρκος, ενώ είναι κάτοικος Ρόδου, πήγε την περασμένη Κυριακή στη Χάλκη με ιδιωτικό σκάφος, όπου έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Όπως αναφέρει το skyrodos.gr, η κατάσταση στην οποία περιλαμβανόταν το όνομα του περιφερειάρχη παραδόθηκε στην υπεύθυνη του ιατρείου του νησιού από τον ίδιο τον δήμο Χάλκης, την προηγούμενη του εμβολιασμού.

Όπως επίσης καταγγέλθηκε η καταγραφή των στοιχείων ΑΜΚΑ του Γιώργου Χατζημάρκου έγινε σε χειρόγραφη κατάσταση και όχι ηλεκτρονικά. Μάλιστα το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι ένα ζευγάρι με καταγωγή από τη Χάλκη δεν μπόρεσε να εμβολιαστεί γιατί δεν έφτασαν οι δόσεις…
Το θέμα έχει πανελλήνιες διαστάσεις και ανακοινώσεις γι αυτό εξέδωσαν τόσο το Κίνημα Αλλαγής όσο και το ΜέΡΑ25.

Τι λέει ο Γιώργος Χατζημάρκος

Μετά τις διαστάσεις που πήρε το θέμα ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου απαντά ότι «ουδέποτε διανοήθηκα να στερήσω το εμβόλιο από συνάνθρωπο μου και δεν το έκανα»

«Η δήθεν είδηση» την οποία εκ του πονηρού ανάρτησε γνωστό και μη εξαιρετέο τοπικό μέσο και η οποία αναπαράγεται από συγκεκριμένα μέσα που επιχειρούν να εκμεταλλευτούν πολιτικά μια περίοδο κατά την οποία η κοινή γνώμη είναι ιδιαιτέρως ευάλωτη, είναι παντελώς διαστρεβλωμένη και ανακριβής».
Αναλυτικότερα σε δήλωση του, για τον εμβολιασμό του, ο Γιώργος Χατζημάρκος σημειώνει:

«Βρέθηκα στη Χάλκη την περασμένη Κυριακή, σε προγραμματισμένο ταξίδι για λόγους υπηρεσιακούς. Το μεσημέρι της Κυριακής και ενώ βρισκόμουν στο Δημαρχείο του νησιού σε σύσκεψη με τον Δήμαρχο Χάλκης και συνεργάτες του, ενημερώθηκα ότι η διαδικασία εμβολιασμού των κατοίκων τoυ νησιού είχε ολοκληρωθεί και υπήρξαν αδιάθετες δόσεις, οι οποίες κατ’ εφαρμογή της προβλεπόμενης διαδικασίας του μηχανισμού αναπλήρωσης έπρεπε να χρησιμοποιηθούν.

Επισκέφθηκα το Ιατρείο του νησιού και αφού έλαβα τη διαβεβαίωση ότι κανένας κάτοικος του νησιού που το επιθυμούσε δεν έμεινε χωρίς εμβόλιο, δέχτηκα την προτελευταία εκ των αδιάθετων δόσεων (από ήδη χρησιμοποιημένο φιαλίδιο το οποίο θα απορρίπτετο) μαζί με άλλους συμπολίτες μου, προτού το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ αναχωρήσει από το νησί.

Ουδέποτε θα μπορούσα να διανοηθώ να στερήσω το εμβόλιο από συνάνθρωπο μου όπως και δεν έκανα.

Κατά συνέπεια, η δήθεν «είδηση» την οποία εκ του πονηρού ανήρτησε γνωστό και μη εξαιρετέο τοπικό μέσο, το οποίο με κάθε ευκαιρία εκτοξεύει λάσπη εναντίον μου με στόχο τη δημιουργία ψευδών εις βάρος μου εντυπώσεων, και εναντίον του οποίου ήδη εκκρεμούν προσφυγές μου στη δικαιοσύνη, και η οποία αναπαράγεται από συγκεκριμένα μέσα που επιχειρούν να εκμεταλλευτούν πολιτικά μια περίοδο κατά την οποία η κοινή γνώμη είναι ιδιαιτέρως ευάλωτη, είναι παντελώς διαστρεβλωμένη και ανακριβής».

 

(Visited 114 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*