Δήλωση Γιάννη Κρητικού για την αποχώρηση της παράταξης Γλυνού από το Περιφερειακό Συμβούλιο

Newsroom
03/03/2021 10:56
 
 
 

Συνεχίζονται οι δηλώσεις περιφερειακών συμβούλων της πλειοψηφίας, οι οποίοι σχολιάζουν αρνητικά την αποχώρηση της παράταξης του Μανώλη Γλυνού από την πρόσφατη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Την «σκυτάλη» των δηλώσεων πήρε σήμερα ο Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου Πολιτισμού Δωδεκανήσου Γιάννης Κρητικός, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι η αποχώρηση της «Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου» αποτελεί πανελλήνιο, αν όχι παγκόσμιο, ρεκόρ, αφού άφησε στη μέση ένα θέμα που η ίδια έφερε προς συζήτηση.

Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Κρητικού:

Τόσα χρόνια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση έχουν δει πολλά τα μάτια μας. Πρέπει όμως να ομολογήσω ότι αυτό που συνέβη κατά την τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου αποτελεί σίγουρα πανελλήνιο ρεκόρ και μένει να δούμε αν είναι και παγκόσμιο.

Σύσσωμη η παράταξη «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» και ύστερα από προτροπή του επικεφαλής της, Μανώλη Γλυνού, αποχώρησε από τη συνεδρίαση αφήνοντας στη μέση ένα θέμα που η ίδια έφερε προς συζήτηση! Για μια ακόμα φορά έδειξαν ασέβεια προς τον θεσμό του Περιφερειακού Συμβουλίου, τους εκπροσώπους του λαού μας και κατ’ επέκταση στους συμπατριώτες μας. Για μια ακόμα φορά δεν άντεξαν την αλήθεια.

Η μέχρι σήμερα συμπεριφορά του κ. Γλυνού και των συνεργατών του, απέδειξε ότι δεν έχουν αρχές, θέσεις και προτάσεις για το παρόν και το μέλλον του τόπου μας. Με τη φυγή τους το ομολόγησαν και οι ίδιοι. Δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν και το «έβαλαν στα πόδια». Μόνο που φεύγοντας, ξέχασαν να πάρουν μαζί τους και τις μάσκες του πολιτικού πολιτισμού που τόσους μήνες φορούσαν.

(Visited 31 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*