Ανακοίνωση Κόκκινου για τον «εκτός σειράς» εμβολιασμό Χατζημάρκου και την έρευνα της δικαιοσύνης

Newsroom
11/03/2021 13:15
 
 
 

Ανακοίνωση για το «άδειασμα» από κυβερνητικά στελέχη και την έρευνα της δικαιοσύνης για τον «εκτός σειράς» εμβολιασμό του Γιώργου Χατζημάρκου εξέδωσε ο επικεφαλής της παράταξης «Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου» και περιφερειακός σύμβουλος Π.Ε. Ρόδου Χαράλαμπος Κόκκινος.

Σε αυτήν, ο κ. Κόκκινος υποστηρίζει ότι η διάσταση που πήρε το θέμα σε τοπικό, αλλά και πανελλήνιο επίπεδο δεν επέτρεψε το «κουκούλωμα» του, ενώ κάνει επίσης λόγο για «απέλπιδα προσπάθεια» του Περιφερειάρχη να αποπροσανατολίσει την κοινωνία, αλλά και για «δυσάρεστες εκπλήξεις» που περιμένουν τόσο τον κ. Χατζημάρκο, όσο και τους συνεργάτες του.

Το πλήρες περιεχόμενο της ανακοίνωσης:

Οι δημόσιες δηλώσεις γιατρού και νοσοκόμας για οργανωμένο «εκτός σειράς» εμβολιασμό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και το αυθημερόν ταξιδάκι με καλή παρέα σε ιδιωτικό σκάφος -εν μέσω απαγόρευσης μετακινήσεων – στη Χαλκη στις 21.2.21 οδήγησε την Ελληνική Δικαιοσύνη σε παρέμβαση και περαιτέρω έρευνα.

Παρά την προσπάθεια από ελεγχόμενα μέσα και ανθρώπους του κ. Χατζημάρκου να κρατηθεί το θέμα «χαμηλά», ήταν τέτοια η πανελλήνια και τοπική λαϊκή κατακραυγή και η «ομοβροντία» των κομμάτων του κοινοβουλίου που δεν επέτρεψε «κουλούλωμα» της υπόθεσης.

Η «δικτατορία των μέτριων» στην περιοχή μας ανησυχεί και είναι βέβαιο ότι θα επιστρατεύσει κάθε μέσο να πλήξει την διαφορετική άποψη… όμως τα πράγματα έχουν «ζορίσει» γιατί:

1) Είναι πρωτοφανές και εκκωφαντικό το άδειασμα Χατζημάρκου από τους επτά (7) βουλευτές της Ν.Δ. στο Νότιο Αιγαίο και τις οργανώσεις του κυβερνητικού κόμματος! Κανείς από αυτούς/ες δεν έκανε δήλωση στήριξης για τον «εμβολιασμό» του και πιθανότατα δεν πείστηκαν από τις δικαιολογίες του! Μόνο ελάχιστοι έχοντες έμμισθη «δέσμευση» μαζί του τον στήριξαν και εξέδωσαν ανακοίνωση!

2) Όλα σχεδόν τα οργανωμένα κοινοβουλευτικά κόμματα της αντιπολίτευσης (ακόμα και ο κ. Τσίπρας και κ. Σαντορινιος – που χειροκροτούσε και «ασπαζόταν» στο παρελθόν ο κ. Χατζημαρκος – τον πήραν χαμπάρι…) καταδίκασαν τις πρακτικές του. Συγχρόνως κάλεσαν να παρέμβει η δικαιοσύνη, που θεωρούσαν ότι καθυστερούσε να δράσει διότι σε αντίστοιχες περιπτώσεις «εμβολιασμών» είχε κινηθεί αστραπιαία σε Θεσσαλονίκη και Κέρκυρα. Μάλιστα η Ν.Δ. διέγραψε στη Θεσ/νίκη τα στελέχη της και είναι σίγουρο ότι η περίπτωση Χατζημάρκου προκαλεί πολλούς πονοκεφάλους…

3) Προκαλεί πονοκεφάλους ο κ. Χατζημαρκος και η στενή έμμισθη παρέα του γιατί έχουν και αλλά ραντεβού στη Δικαιοσύνη και ήδη αρνητικές αποφάσεις κάποιοι εξ αυτών (αυτά που… ξέχασαν να αναδείξουν τα φιλικά προς την «παρέα» ΜΜΕ)!

4) Είναι γνωστό ότι ο κ. Χατζημαρκος επέλεξε να επιβάλλει «σιωπή» και να λύσει τις πολιτικές διάφορες του με τους πολιτικούς αντιπάλους και όσους έχουν διαφορετική προσέγγιση των πραγμάτων, μεθοδεύοντας παραπομπή πολλών υποθέσεων στη δικαιοσύνη και δαπανώντας δημόσιο χρήμα… σε αντίθεση με αυτούς που αντιμετωπίζουν τις σκευωρίες του… Όμως και εκεί δεν πάνε πράγματα όπως τα περίμενε… και έρχονται δυσάρεστες εκπλήξεις γι’ αυτόν και τους συνεργάτες του με την αξιοζήλευτη «επιστημονική κατάρτιση των αποφοίτων Λυκείου»!

5) Μετά τα «πανηγύρια» για καθαρό από covid-19 Νότιο Αιγαίο ήρθαν: τα προβληματικά rapid tests που μοίρασε στα νησιά, η κόντρα με τον ιατρικό κόσμο της περιοχής μας και το πρόσφατο αιφνιδιαστικό lockdown που θέτει σε κίνδυνο την τουριστική περίοδο και απέδειξε ότι το σχέδιο της Π. Ν.Α. ήταν μόνο για τα… ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ.

Τέλος
6) είναι βέβαιο ότι στην περιοχή μας θα εμφανιστούν μεγαλοδικηγόροι για «να σώσουν την παρτίδα» για τον κ. Χατζημάρκο και δεν θα πλήξουμε με αυτά που θα συμβούν και μαθαίνουμε ότι ήδη συμβαίνουν…
Είναι θλιβερή η εμπλοκή ενός Περιφερειάρχη σε τέτοιες διαδικασίες και όσους υπηρετούμε τα κοινά με συνέπεια, συνέχεια και ρομαντισμό μας στενοχωρούν και απέχουν από την πολιτική μας φιλοσοφία.

Όσο πάντως και να προσπαθήσει ο «εμβολιασμένος» Περιφερειάρχης δεν την γλιτώνει την ΙΣΟΒΙΑ πολιτική καταδίκη από την πολύπαθη κοινωνία μας! Στην απελπισμένη προσπάθεια του να αποπροσανατολίσει, την προκαλεί με αλλεπάλληλες «χορηγούμενες στο facebook» για το αυτονόητο και με ταξίδια με ελικόπτερα και ιδιωτικά πλεούμενα που σύμφωνα με απλούς υπολογισμούς δεν να τις καλύπτει ο «ταπεινός» μισθός του!

(Visited 49 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*